Mijatović: Különösen szükségünk van egy olyan figurára mint Mbappé

A Real Madrid korábbi csatára és sportigazgatója, Predrag Mijatović a Radio Marcának adott egy hosszabb nyilatkozatot több témát is illetően.

Természetesen a beszélgetés fő témája a szeretett Paco Gento volt, aki ezen a héten távozott el tőlünk.

„Egy nagyon szomorú nap volt mindenkinek a Real Madrid életében, mert az egyik, hanem a legnagyobb játékos hagyott el minket. Az ő nyugodttsága és léte mindannyiunkban nagyon jó benyomást hagyott. Minden értelemben egy fenomén volt.”

Mijatović utána arról beszélt, hogy ki lehet a következő tiszteletbeli elnök. „Úgy vélem, hogy Amancio megérdemelné, de a Real Madrid történetében nagyon sokan vannak, akik tiszteletbeli elnökök lehetnének. Azt hiszem, hogy most Amanción van a sor.”

„Modrić hihetetlen. Amióta megérkezett csak a focinak, és a klubnak él. Az egész élete arról szól, hogy jól tudjon teljesíteni. Modrić és Benzema ma megmutatják, hogy a kor nem számít annyira. Ismerek sok olyan játékost, akik 25, vagy 26 évesek, de idősebbnek néznek ki, a teljesítményük alapján. Ők mindenkinek példák lehetnek, akik utánunk akarnak jönni.”

„Nagyon szeretem Bale-t, nagyon sok mindent elért az első fázisában a Real Madrid karrierjében, de az utóbbi években elengedte magát. Nagyon sok mindent elért és örülhetünk a karrierjének, hiszen egy fontos és szép nyomot hagyott a klubban. Nem hiszem azt, hogy vissza tudna innen jönni. Ez csak időpocséklás lenne.”

„Hazard? A belga vissza tud még jönni, de neki is ki kell venni ebből a magáét. Nagyon szerencsétlen volt a sok sérüléssel. Még mindig megtud lepni minket, de nagyon sok múlik rajta is."

Végezetül Mijatović Håland és Mbappé leigazolásának fontosságáról beszélt.

„Madridban mindig szívesen látják az igazi sztárokat, és amióta Cristiano elment, különösen szükségünk van egy olyan figurára mint Mbappé. A Madridnak mindig erősödnie kell, meglátjuk mi történik a nyáron, én örülnek hogyha mindketten a csapatba igazolnának. “

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK