Vini Jr.: Ha Toni, Luka és Case így játszik, mindig nyerni fogunk

A játékosok nyilatkozatai a Valencia elleni győzelem után.

Vini Jr.:
„Nagyszerű meccset játszottunk az első pillanattól kezdve. Így kell folytatnunk tovább. Ma igazán jók voltunk, ezt kell folytatnunk, így nagy dolgokat érhetünk el ebben az idényben. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem, hiszen így gólokat lőhetek, és már négy mérkőzés óta nem találtam be.”

„A gólomnál egy kicsit improvizáltam is. Az összjáték Karimmal az, amit mindig csinálunk, mindig megpróbálunk ezen javítani, hogy még több gólt szerezhessünk a Madrid színeiben ebben az idényben. Az egész csapat keményen dolgozott, és ha Toni, Luka és Case így játszik, mindig nyerni fogunk. Ma nagyszerűek voltak, nyertünk is.”

Vini Jr.

„Keményen kell dolgoznom és fejlődnöm kell továbbra is, ha nagy dolgokat akarok elérni az idényben és a jövőben a Real Madriddal. Mindig mindent beleadok, hogy segítsem a csapatot. Hatalmas öröm ezt az egészet Madridban átélni. Egy álom számomra az, hogy a Bernabéuban játszhatok, miközben az emberek a nevemet skandálják. Hosszú ideje szerettem volna már átélni ezt, hogy olyan lehessek, mint a klublegendák, akikkel játszom, és akik segítenek abban, hogy a csúcson maradjak. Minden egyes nap azért edzettem, hogy ma sikerüljön visszatérnem, a többiek bizalma pedig rengeteget jelent számomra.”

„A pályán úgy éreztem, hogy büntető volt Casemiro esete, de a lassítást nem láttam. A bíró azért van ott, hogy meghozza ezeket a döntéseket, mindkét csapatnak megítélt egy büntetőt. Lehet számítani arra, hogy néha rosszul fogunk játszani, rossz meccsünk lesz, de erősnek kell maradnunk, mivel ez is a futball egyik szépsége. Három naponta lehetőségünk van helyre hozni a dolgokat. Ma ezt tettük, és a tabella élén állunk.”

Alaba:
„Meg akartuk nyerni ezt a meccset, meg akartuk szerezni a három pontot, különösen egy ilyen hét után. Nagy önbizalommal várjuk a folytatást. Megérdemelten vagyunk ott, ahol. A célunk a bajnokság megnyerése, ezért megpróbálunk minden meccsen győzedelmeskedni.”

Alaba

„Benzema és Vini nagyon fontosak számunkra. Nem csak ma, hanem az elmúlt hónapokban is megmutatták, hogy milyen nagyszerű játékosok. Demonstrálták a profizmusukat, hogy a játékért élnek, én pedig minden nap látom, hogy milyen keményen dolgoznak, hogy Vini milyen fejlődésen ment át. Ezek eredménye látszik a pályán. Tudjuk, hogy mindig csapatként kell dolgoznunk, megpróbáljuk Vinit segíteni, de elsősorban mindannyian arra törekszünk, hogy egységként játsszunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…