Ancelotti: Megérdemelten nyertünk

Az olasz mester nyilatkozata a Valencia legyőzése után.

„Jól játszottunk, megérdemeltük a győzelmet. Büntetőből szereztük meg a vezetést, segített nekünk, hogy végre megszületett az első gól. Kiváló teljesítményt nyújtottunk. A meccs elején volt néhány védelmi megingásunk, de a második félidőben rengeteg helyzetünk volt és Modrić kapufát is talált. Megérdemelten nyertünk.”

„Meccsről meccsre kell haladnunk, mindig meg kell vizsgálnunk, hogy a játékosaink hogyan érzik magukat. Vini visszatért és remek munkát végzett. Ma nem a cseleivel, hanem a góljaival tűnt ki. Két lesipuskás gólt szerzett. Karim olyan mint mindig, nagyszerű formában van. Mindig versenyben leszünk.”

Ancelotti

„Asensio remekül játszott, sokkal jobban mint a Getafe ellen. Ha jól játszik, megkapja a 90 percet, ha nem, akkor 45-öt, mint a Getafe ellen. Ugyanazon a szinten játszott mint Benzema és Vini, ennek pedig láthattuk is az előnyeit.”

„Nem gondolom, hogy ez a támadótrió nem változhat, mivel minden meccs más. Ma remekül teljesítettek, de olyan játékosokkal is számolnom kell, mint Rodrygo, aki minden alkalommal fontos szerepet töltött be, amikor játszott. Szerencsések vagyunk, hogy itt vannak nekünk ezek a kiemelkedő játékosok, akik ma nagyon jók voltak.”

„A büntetőről nem tudok mit mondani, mivel nem láttam jól az esetet. De messziről teljesen egyértelműnek tűnt.”

Madridi üzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„A Barcelona mindig a riválisunk lesz, egy El Clásico mindig nagyszerű. Lehet, hogy most mi számítunk esélyesnek elméleti szinten, de a gyakorlat majd a pályán derül ki. 0-0-ról kezdünk, mindkét csapat bele fog adni mindent. Ez egy fontos sorozat, és az első lehetőség, hogy a csapat nyerjen egy címet ebben az idényben. Nem számít, hogy mi vagyunk-e az esélyesek. Amennyire tudom, az egész csapat felvette az oltást, Marianót és Bale-t kell nélkülöznünk. Carvajal rendben van, Jović tesztje pedig negatív lett, így ő is utazhat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK