2022. June 30., Thursday

Bale visszavonulhat a szezon végén

  • P. Jázon (pimadd)
  • Jan. 7, 2022, 5:55 p.m.
A Madridban már szebb napokat is látott walesi támadó befejezheti a pályafutását a szezon végeztével.

David Ornstein, a The Athletic újságírója szerint Gareth Bale visszavonulhat a nyáron, amennyiben Wales nem kvalifikál a 2022-es világbajnokságra. 

A 32 éves támadó mindösszesen csak három alkalommal kapott lehetőséget ebben a szezonban, ám hozzátartozik az igazsághoz, hogy az esetek nagy részében nem volt bevethető állapotban a szélső. Bale szerződése a nyáron lejár, és sem a csapat, sem a játékos nem kívánja meghosszabbítani azt, így a walesi júniustól szabadon igazolhatóvá válik.

Wales egy egymeccses elődöntőn találkozik Ausztria válogatottjával, a nyertesnek a Skócia - Ukrajna párharc győztesével kell megharcolnia a kijutást érő helyért. Amennyiben Wales bármelyik két meccsen elbukik, Bale komolyan el fog gondolkozni azon, hogy végleg szögre akassa a stoplit. Amennyiben viszont kijutnak a tornára, akkor a szélső új csapat után fog nézni, azzal a céllal, hogy minél többet lépjen pályára a szezon során. Ez esetben a csatár akár a fizetése egy részéről is lemondana, hiszen úgy van vele, hogy eddigi karrierje során már elegendő pénzt keresett. 


Hozzászólások

Tabella