Casemiro: A végsőkig küzdöttünk

Casemiro és Courtois értékelte a Getafe elleni találkozót.

Casemiro

A mérkőzés

„Ez egy kemény és összetett mérkőzés volt. Amikor botlunk, akkor azt csapatként tesszük, de most muszáj belátnunk, hogy ez a meccs egy olyan játékos egyéni hibáján ment el, aki egyébként eddig a legjobbjaink közé tartozott. A fociban benne vannak az ilyenek, épp ezért kell a jövőre fókuszálnunk. Keményen dolgoztunk és küzdöttünk, de már vége, szóval a következő találkozóra és a Király-kupára kell koncentrálnunk.”

„Ez a mez kötelez minket, hogy soha ne veszítsünk, azonban voltak helyzeteink és a végsőkig küzdöttünk, szóval ha valahogy, akkor így ki lehet kapni. Egy jó csapatunk van és mindenki kiveszi a részét a munkából. Minden körülmények között a három pontért kell játszanunk, de most tovább kell lépnünk.”

Damián visszarántása Marcelóval szemben

„A Getafe elleni meccsek már csak ilyenek és ezt pontosan tudjuk. Ez mentálisan nehéz párharc. Lassan játszanak, mivel ilyen a stílusuk, de úgy gondolom, mi a végsőkig harcoltunk.”

Casemiro-Getafe-Real-Madrid

Courtois

A párharc

„Ellenük itt mindig nehéz dolgunk van. Tudtuk, hogy türelmesnek kell lennünk, mivel az elmúlt időszakban kevés gólt kaptak. Bosszantó, hogy ilyen korán hátrányba kerültünk és ezáltal ők diktálhatták a mérkőzés tempóját és levegőhöz is juthattak. Alakítottunk ki helyzeteket, de ez most kevésnek bizonyult.”

„Vesztettünk, de tovább kell lépnünk. Remélhetőleg ez sikerül és gyorsan szerzünk két győzelmet szerdán a kupában, majd hazai pályán a Valencia ellen. Rendre mélyen védekező csapatok ellen vesztettünk pontokat, kivéve az Espanyol esetében, akik nyílt párharcban győztek minket le. Együtt újra kell néznünk a mérkőzést és tovább lépnünk.”

Bajnoki találkozók

„Sosem egyszerű bajnokságot nyerni és ez egy ébresztő volt, hogy vissza kell találnunk a győztes útra. Tisztában vagyunk vele, hogy a bajnokság májusig tart és még senki sem nyerte meg januárban. Folytatnunk kell a kemény munkát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK