Asensio: Harcos mérkőzés lesz

MADRID, SPAIN – DECEMBER 12: Marco Asensio of Real Madrid looks on during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on December 12, 2021 in Madrid, Spain. (Photo by Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images)
A spanyol támadó az Atlético Madrid elleni összecsapás előtt.

„Harcos mérkőzés lesz. Egy jó csapat ellen fogunk pályára lépni, a derbik pedig mindig különlegesek. Meg fogunk próbálni olyan kezdeményezők lenni, mint az elmúlt meccseinken. Mindkét tizenhatosnál élesnek és agresszívnak kell lennünk, ez lesz a kulcs.”

„A játékunk következetes, megfelelő szinten teljesítünk. A védelemben és támadásban is meccsről meccsre jól teljesítünk. Jól megértjük egymást a pályán, egyre jobban tudunk összejátszani, és az edző is pontosan ezt kéri tőlünk.”

Asensio

„Sok helyzetet dolgozunk ki, egyre többen megyünk előre. Ez azt jelenti, hogy egyre több gólszerzési lehetőségünk lesz, de fontos, hogy ezeket gólra is váltsuk.”

„A derbi egy különleges, kivételes meccs, legfőképp azért, ahogy megéljük, és ahogy a szurkolóink megélik minden pillanatát. Nagyon különleges érzés a Bernabéuban játszani a szurkolóink előtt és újra érezni a stadion hangulatát.”

„A gólok önbizalmat adnak. Az, ha egy nagy meccsen betalálunk, sokat segít, mindannyian jó formában vagyunk. A magam részéről én nagy önbizalommal játszom, nagyon szeretnék annyit játszani, amennyit csak lehetséges.”

„A klasszis lövésekhez sok apróság kell. Először is kell az, ami benned van, a természetes ösztön, aztán hosszú órák gyakorlása különböző módokon, és így tudod átültetni a gyakorlatba a dolgot.”


Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Ancelotti elég egyértelműen értésünkre adja, hogy melyik poszton mi az elvárása. Középen és szélen játszva teljesen más a helyzet. Különböző dolgokat kér, attól függően, hogy hogyan játszunk. Én mindkét poszton jól érzem magam, mindent megteszek, amit kér tőlem.”

„Az Atlético az egyik olyan csapat, amely ellen még nem lőttem nagy gólt. Nagyon szeretném kivenni a részem a mérkőzésből, szeretnék felkerülni a gólszerzők közé és jól akarok teljesíteni a győzelem megszerzése érdekében.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…