Inzaghi: Barella kiállításáig meccsben voltunk

Az Inter együttese nem tudott egy újabb emlékezetes estét varázsolni a Bernabéuba, 11 és fél évvel azután, hogy a spanyol fővárosban magasba emelhette a BL megnyeréséért járó serleget.

„Csalódottak vagyunk, főleg azután, hogy kiválóan játszottunk az első félidőben. Sok lehetőséget alakítottunk ki és a statisztikáink is jók voltak, de hátrányba kerültünk és szerzett gól nélkül vonultunk be az öltözőbe. Barella kiállításáig remekül helyt álltunk, pedig rövid időn belül ez volt a hatodik meccsünk.”

„Rengeteg pozitív tapasztalatot szereztünk – nem csak az első félidőben mutatott játékkal –, de más eredményre számítottunk. Sokat kell még tanulnunk ezekből a szituációkból, hiszen mindkét Real Madrid elleni mérkőzésünkön jól játszottunk, mégis mindkettőt elvesztettük. Ez azt sugallja, hogy még mindig bőven van miben javulnunk."

Inzaghia kép forrása: Inter (Youtube Screenshot)

„Most viszont már a Serie A-ra kell koncentrálnunk, hiszen egy újabb nehéz meccs vár ránk vasárnap a Cagliari ellen.”

„Barella egy komoly hibát követett el, de ő egy okos fiatalember és már mindenkitől bocsánatot kért – tőlem, a stábtól és a csapattagoktól –, mert addig a pontig meccsben voltunk. Ő egy fontos játékos számunkra és remélem, hogy ilyen többé nem fog előfordulni, mert van már elég nemzetközi tapasztalata, hogy kezelje az ilyen eseteket.”

„Lehetetlen megmondani, hogy mi lenne az ideális sorsolás számunkra. Sok erős csapat van, tehát igazából ’egyik kutya, másik eb’. A lényeg, hogy februárra a lehető legjobb állapotba kerüljünk.”

Forrás: inter.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Manchester City elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára. A keret Kapusok: Lunin, Kepa,…