Handanović: Mi nem használtuk ki a lehetőségeinket, ők igen

Az Inter játékosai közül D’Ambrosio, Handanović és Škriniar állt a sajtó rendelkezésére a tegnap esti BL-meccs után.

Škriniar:
„Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk. Jól kezdtünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, miközben jól járattuk a labdát és csapatként jól működtünk. Ám ha egy ilyen csapat ellen nem használod ki a lehetőségeidet, akkor azért meg fogsz fizetni.”

„Sokkal pontosabbnak kellett volna lennünk az első fél órában, de büszke vagyok a csapatra. Eljöttünk Madridba, hogy kiálljunk ellenük és a csoport első helyéért küzdjünk. Most a bajnokságra kell koncentrálnunk, fenn kell tartanunk a jó formát a Serie A-ban.”

Handanović:
„Sokkal agresszívabbnak kellett volna lennünk, többet kellett volna kapura lőnünk. Összességében jól játszottunk, ahogy az odavágón is. Nyomás alatt tartottuk őket. A nagy különbség az utolsó labdaérintésekben mutatkozott meg. Nem használtuk ki a lehetőségeinket, míg a Real Madrid mindig a legtöbbet hozza ki a helyzeteiből. Egy kicsit többre lett volna szükségünk.”


Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„A szurkolók jó meccset láttak. A vereség ellenére látható volt, hogy sok mindent jól csinálunk, de ha van valami, amit most láthattunk, az az, hogy sokkal pontosabbnak kell lennünk.”

„Mindenesetre továbbjutottunk a következő körbe, ebben az idényben pedig ez volt az egyik korai célunk. Azért jöttünk, hogy első helyen végezzünk a csoportban, de most tovább kell lépnünk és a ligára kell koncentrálnunk.”

D’Ambrosio:
„Amikor 11 a 11 ellen játszottunk, akkor egy szinten voltunk velük. Ráadásul sok helyzetünk is volt. Mindig nehéz a Real Madrid ellen játszani, de ha emberhátrányban vagy, akkor még nehezebb. Le akartuk győzni őket, ezért jöttünk Madridba, de végül is továbbjutottunk a legjobb 16 közé.”

„A mottóm az, hogy mindig készen kell állni. Nem csak nekem, aki eszerint gondolkodik, hanem az egész keretnek. Mind egy irányba tartunk. Már a vasárnapi, Cagliari elleni meccsünkre gondolunk.”

Forrás: inter.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK