Perišić: Fantasztikus meccs vár ránk

Az Inter játékosai közül a horvát Ivan Perišić állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a ma esti BL-meccs előtt.

A taktika szempontjából mi változott az előző idény óta?
Ugyanabban a játékrendszerben játszunk most is. Már jó néhány éve ismerjük egymást. Ebben az idényben jobban teljesítettünk a BL-ben. Európában olyan játékkal rukkoltunk elő, amely során sok helyzetet alakítottunk ki és több gólt lőttünk mint tavaly. Megérdemeljük a továbbjutást, amihez egyébként tavaly is közel voltunk.

Sok mindent nyertél már a karriered során, a szerződésed a végéhez közeledik. Gondolod, hogy az Inter játékosa maradsz?
Sikeréhes vagyok, a csapattársaimmal továbbra is nyerni akarunk. Nem gondolok a jövőmre. A jelenre koncentrálok, és arra, hogy mindent beleadjak.

Perisica kép forrása: YouTube screenshot (Inter)

Még mindig folyamatosan javul a játékod. Mi a titkod?
Nehéz volt, amikor posztot váltottam. Ahol most játszom, az nehezebb, mint amit korábban megszoktam. Nem tudom, hogy ez-e a legjobb idényem az Interrel. Attól függ majd, hogy mit nyerünk a végén. Az Eb alatt voltam koronavírusos, ez pedig azt eredményezte, hogy nem játszottam le sok meccset rövid idő alatt, ezáltal lett egy szabadabb nyaram, amikor pihentem és feltöltődtem. Keményen dolgoztam, ennek pedig most megvan az eredménye.

Bármi lehetséges a jövőddel kapcsolatban?
A következő meccsre koncentrálok. Ez az, amire gondolok. Most ennek van itt az ideje. A többiről majd a maga idejében beszélünk.

Mit gondolsz Viníciusról?
Remek formában van. Megnéztem a Real Madrid összes mérkőzését az idényben, erős csapatuk van. Igazi csapatteljesítményre lesz szükségünk, ki kell segítenünk egymást. Ha úgy játszunk, ahogy az elmúlt hetekben, akkor fantasztikus meccs vár ránk.

Mi a véleményed Modrićról?
Először is Luka egy remek srác. Ő a kapitányom, akit nagyon tisztelek. Mindig kisegít minket. Bárki is lépjen majd a nyomdokaiba, nagyon nehéz dolga lesz. Ez a klubcsapatára és a válogatottra is igaz. Rengeteg fiatal játék van Horvátországban, de nagyon nehéz lesz őt pótolni, még akkor is, ha vannak mások, akik megmutatták, hogy képesek a posztján játszani, mint Brozović és Kovačić. Egyértelműen jobb lenne nekünk, ha ezen a meccsen nem játszana.

Forrás: inter.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK