Beharangozó: Real Madrid – Inter Milan: Lezárul a csoportkör

A Real Madrid az Inter Milan együttesét fogadja a Santaigo Bernabéu Stadionban a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában.

Tizenhárom nappal azután, hogy a blancók bebiztosították helyüket a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között egy Sheriff Tiraspol elleni győzelemmel, Ancelotti fiai a csoportkör stílusos lezárására készülnek. A habfehér alakulat egy nyolcmeccses győzelmi sorozat hátszelén ma este az Inter Milan együttesét fogadja a Santiago Bernabéu Stadionban, ahol a tét nem más, mint a csoportelsőség.

A Bajnokok Ligája csoportkörének első meccsén a Real Madrid Rodrygo utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően ünnepelhetett győzelmet a San Siróban. Az már biztos, hogy mindkét csapat továbbjutott a csoportból, most már csak az a kérdés, hogy ki végez a csoport első helyén.

Lucas

„Az elkötelezettség és a minőség a jó sorozatunk kulcsa” mondta Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. A játékosok közül Casemiro vett részt a sajtótájékoztatón, aki felhívta a figyelmet arra, hogy rendkívül fontos lesz a higgadtság ezen a mérkőzésen. A meccskeretbe a sérült Benzemán, Bale-en és Ceballos-on kívül mindenki más bekerült.

Ezen az estén minden adott lesz ahhoz, hogy egy fantasztikus meccset lássunk, hiszen mind a Real Madrid, mind pedig az Inter Milan remek formában érkezik a mérkőzésre. Az olaszok 11 összecsapás óta veretlenek, legutóbbi öt mérkőzésük mindegyikét megnyerték, utoljára 0-3 arányban felülmúlva az AS Roma együttesét idegenben. A csapat legeredményesebb játékosa Edin Džeko, aki minden sorozatot figyelembe véve 11 találatnál jár az idényben.

Az Inter oldaláról a meccs előtt Inzaghi mester és Ivan Perišić állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére. Az olasz szakember kiemelte, hogy a Real Madrid hihetetlen erőforrásokkal rendelkezik, aminek ékes példája az, hogy Benzema hiányában Jović remek teljesítményt nyújtott a hétvégi bajnokin. Perišić Modrićot méltatta a sajtótájékoztatón, és elmondta azt is, hogy remek mérkőzésre számít.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Manchester City elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal22.…