Vini Jr.: Szerelmes vagyok a Real Madridba

A Real Madrid fiatal brazil támadója a Post United nevű online csatorna vendége volt.

„Mindig az volt az álmom, hogy a Real Madridban futballozzak. Minden brazil kissrác arról álmodozik, hogy itt fog kikötni, mivel sok brazil lett itt sikeres, én pedig szintén történelmet akarok írni ennél a klubnál. Azon dolgozunk, hogy ezt elérjem.”

„Ancelotti kiváló edző. Mindig egyértelműen fogalmaz, a pályán és azon kívül is, megkönnyíti a dolgunkat. Ez nem lepett meg. Azt kéri tőlem, hogy maradjak nyugodt, mert így tudom megtenni azt, amire egyébként képes vagyok.”

„Mindig megcsókolom a címert a szurkolókért és a klubért a felém irányuló szeretetük miatt. Mindenki nagyon szeret engem, aki itt van, én pedig mindent megteszek azért, hogy a Real Madrid oda jusson, ahová való.”

Vini Jr.

„A pályán Karim áll hozzám a legközelebb, hiszen egymás mellett játszunk és mindig összedolgozunk. A pályán kívül Militão és Rodrygo a két legjobb barátom, mivel mindketten brazilok és állandóan együtt vagyunk. Az öltözőben rengeteget viccelődünk Marcelóval és Militãóval, mindketten nagyszerű srácok.”

„Benzema lenyűgöző. Minden nehéz dolgot olyan könnyűnek láttat. Kiváló futballista. Imádok mellette játszani, szeretnék segíteni neki abban, hogy sokáig itt legyen és egyszer megnyerje az Aranylabdát.”

„Először nem volt könnyű, sok minden megváltozott az életemben, például a nyelv, gyorsan be kellett illeszkednem. De a családommal és a barátaimmal voltam, ez pedig sokat segített. Nehéz volt, de szerelmes vagyok a Real Madridba, még hosszú évekig itt akarok lenni, történelmet akarok írni ennél a klubnál.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK