Vini Jr.: Nagyon hálás vagyok a szurkolóinknak

Vinícius Jr.-t választották meg október hónap legjobbjának, amiért meg is kapta a Real Madrid egyik szponzorának, a Mahou-nak a Five Star Player díját.

A brazil támadó októberben négy gólt szerzett, duplázott a Sahtar Donetsk és az Elche ellen is.

Vini idén már másodszor vehette át a hónap legjobbjának járó díjat. Ennek apropóján pedig mondott is néhány szót a Real Madrid munkatársainak.

"Nagyon örülök, hogy ismét megkaphattam ezt a díjat, ez már egy olyan dolog, amit egynél többször nyerhettem meg idén. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, amiért mindig mögöttünk állnak. Természetesen szeretnék továbbra is a csapat hasznára válni és győzelmekhez segíteni a Real Madridot."

"Nagyon jól érzem magam, és a csapat is jó formában van. Mindent megteszünk, hogy megnyerjük a mérkőzéseinket és hogy jó futballt játszunk. Személy szerint pedig mindent megteszek, hogy a legjobbamat mutathassam a pályán."

Sűrű menetrend

"Keményen dolgozunk és a meccsek után nagy szükség van a megfelelő és gyors regenerációra, hogy készen álljunk a következő meccsre. Ez egyre nehezebb lesz, ahogy a mérkőzések is, de éppen ezért kell összpontosítanunk és mindig előre tekintenünk."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK