Beharangozó: Granada – Real Madrid: Folytatódik a LaLiga

A válogatott szünet után újra itt a bajnokság, az ellenfél ezúttal a Granada együttese lesz.

A novemberi válogatott szünet után folytatódik a LaLiga. A Real Madrid abban bízik, hogy folytatni tudja jó sorozatát, hiszen a legutóbbi hat mérkőzésén nem talált legyőzőre, öt győzelem mellett egy döntetlent ért el a legutóbbi válogatott szünet óta. A blancók ezúttal a Granada otthonában, a Nuevo Los Cármenesben lép pályára.

A csapat célja az, hogy újabb három pont begyűjtésével visszavegye a vezetést a tabellán, és megelőzze a Real Sociedadot és a Sevillát is, amely csapatok egyébként egy mérkőzéssel már többet játszottak, mint a blancók. A győzelem egyik kulcsembere a remek formában lévő Karim Benzema lehet, aki a válogatott szünetben háromszor is betalált, de azt megelőzően a Real Madrid legutóbbi három meccsén is megzörgette az ellenfelek hálóját.

Madridstore akció
Kattints az exkluzív penamadridista.hu kedvezményért!

Benzema a Granada ellen is jó sorozatot tudhat magáénak, hiszen az andalúz együttes elleni legutóbbi négy meccsén betalált. Bár Ancelotti keretében ott van Karim, a válogatottból sérülten visszatérő Hazard és Bale nem bevethető. Azok, akik nem sérültek, Ancelotti elmondása szerint „jó állapotban tértek vissza az idény erre a nagyon fontos periódusára”.

A Granada 11 pontot szerzett eddig a ligában, és a tizenhetedik helyen várja az összecsapást. Robert Moreno csapata mindenesetre a megszerzett pontjainak nagy részét a legutóbbi meccsein gyűjtötte be úgy, hogy legyőzték a Sevillát és a Levantát, továbbá döntetlent játszottak a Getafe és az Osasuna ellen. A támadósorban a három gólos Luis Suárez a legeredményesebb játékosuk.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…