Asensio: Meccsről meccsre egyre jobbak vagyunk

A Granadai elleni 4-1-es győzelem után a játékosok közül Asensio és Nacho nyilatkoztak.

Marco Asensio

A mérkőzés
"Nagyon örülök a mai mérkőzésnek, mert mindig nehéz visszatérni a válogatott szünetről. De a csapat ma jól teljesített, és ami a legfontosabb, megszereztük a három pontot is. Ennek ellenére visszanézzük és kielemezzük, hogy mi történt 2-0 után, mert az egyenlítő góljuk mellett még volt egy nagy lehetőségük. A második félidőben aztán más felfogásban jöttünk ki és ragyogóan játszottunk. Nagyon jó érzés meccsről meccsre egyre jobban játszani, remélem, hogy ezen az úton haladunk majd tovább."

A sorsolás
"Még sok mérkőzésünk lesz a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is karácsonyig. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon erős ellenfelekkel kell majd megküzdenünk, nagyon fontos találkozók következnek, de készen állunk."

A játékvezetés
"Nem tűnt fel, hogy a mi javunkra fújt volna a bíró. A játékvezetőknek folyamatosan döntéseket kell hozniuk, és elég jól felkészültek ahhoz, hogy ezt jól tegyék meg. Próbálják a legjobban végezni a munkájukat, úgyhogy emiatt nem kell aggódnunk."

Nacho

A mérkőzés
"Elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, jól teljesített a csapat. Egy egységes és agresszív csapatot láttam. Magas szintű focit játszottunk, jól ment a védekezésben, az ellenfél kapuja előtt pedig több helyzetet kialakítottunk és négyszer be is találtunk.  Egy tökéletes találkozó volt."

A következő meccsek
"Amikor a mérkőzéseken mindent sikerül megvalósítani, amit hétközben gyakorlunk és eltervezünk, az nagy önbizalmat ad a továbbiakra. Tudjuk, hogy nehéz meccsek jönnek, apróságok dönthetik el ezeket."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…