Florentino Pérez: Az állami kézben lévő klubok 200 milliós ajánlatra is nemet mondanak

Florentino Pérez kritikusan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy Európa néhány top klubja mögött állami befektetők állnak, és kiemelte, hogy bár a Real Madrid 200 millió eurót ajánlott a PSG-nek Kylian Mbappéért, az ajánlatot még úgy is visszautasították, hogy a játékosnak mindössze egy év volt hátra a szerződéséből. A Real Madrid vezetőségi tagjaival való tanácskozás során az elnök kiemelte, hogy az olyan klubok mint a PSG, a Manchester City vagy a Newcastle United, veszélyt jelentenek a blancókra.

„Teljesítenünk kell a szerződéseinket, megpróbáljuk jó játékosokat, a legjobb játékosokat megszerezni” – mondta Pérez a Radio MARCA munkatársának.

„De el kell érnünk, hogy ezt megengedhessük magunknak. 200 millió eurós ajánlatra is nemet mondanak.”

„Ha lejár a szerződésük, az még jobb, de jelenleg sok olyan állami háttérrel rendelkező klub van, akik nem akarnak játékosokat eladni.”

Madridstore.hu
Kattints és nézd meg a kínálatot!

„Én arra törekszem, hogy a klub pénzügyi irányítása biztosítva legyen, nem pedig máshonnan származó pénzen alapuljon. Eljön az ideje annak is, hogy Európa legjobb 30 klubját államok birtokolják majd.”

„Ez az Európai Unió elveivel ellentétes. Harcolni jöttem ide, és azóta harcolok, hogy megérkeztem.”

„Szuperliga? 1955-ben megalkották a Bajnokcsapatok Európa-kupáját, most is hasonló a helyzet. A futballt az érdemeink és a rendelkezésünkre álló források alapján kell játszanunk.”

„Emellett az EU alapelveihez is tartanunk kell magunkat: szolidaritás, verseny és fair play. Ezt meg kell oldanunk, én pedig harcolni fogok érte.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK