Lucas Vázquez: Vini lassan megállíthatatlanná válik

A játékosok nyilatkozatai az Elche legyőzése után.

Vinícius:
„Keményen dolgozom azóta, hogy megérkeztem a Real Madridhoz, most pedig elkezdtek jönni a gólok is. Sikerült ma egy újabb jó teljesítményt letennem az asztalra, és kétszer is felkerültem az eredményjelzőre. Elégedett vagyok, az idény hátralévő részében is segíteni akarom a csapatot.”

„Az, hogy a csapat egységként dolgozzon, nagyon fontos. Sokat kell futnunk, gólokat kell szereznünk, és fontos, hogy mindent beleadjunk a támadásba és a védekezésbe is, ma jól védekeztünk, és gondot okoztunk a kapusuknak is. Ez egy nehéz pálya, de kiváló kvalitásokkal rendelkező játékosaink vannak. Mindannyian fontosak vagyunk ebben a csapatban, Modrić mindig azt mondja nekem, hogy a gólok jönni fognak.”

Vinícius

„Ancelotti megadja az önbizalmat, amire szükségünk van. Mindannyiunknak készen kell állnia, mivel mindenkire számítunk, hiszen rengeteg meccs van az idényben. Most pihennünk kell a szerdai meccs előtt.”

Lucas Vázquez:
„Kemény idegenbeli meccs volt ez, egy nagyon fontos mérkőzés számunkra. Elégedettek vagyunk, hogy három ponttal sikerült távoznunk. Tudtuk, hogy ha a csapat elkötelezett lesz, mind egységként támadunk és védekezünk, akkor lesznek gólszerzési lehetőségeink, és így is lett. Vini Jr. első gólja önbizalmat adott nekünk.”

Lucas

„Egy kicsit többet szenvedtünk, mint kellett volna, de ez egy igazságos eredmény. Nagy győzelem ez számunkra, a csapat jól reagált, és ha győzöl, akkor könnyebben mész előre. Megpróbáljuk ezen az úton folytatni, hogy a következő válogatott szünetre újabb győzelmek után vonuljunk el.”

„Nagyon elégedettek vagyunk Vini Jr. formájával. Megállíthatatlanná válik. Tovább fogjuk élvezni a játékát, látjuk, ahogy fejlődik, és még senki sem tudja, hogy milyen magasságokba érhet el.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…