Beszámoló: Real Madrid – Osasuna (0-0): Gól nélküli döntetlen a Bernabéuban

A Real Madrid nem tudta áttörni az Osasuna védelmét, így 0-0-s végeredménnyel zárult a két csapat szerda esti találkozója a Bernabéu Stadionban. A pamplonai együttes azon kevesek egyike, akik féken tudták tartani a Madridot, mindössze néhány helyzetet engedélyezve a hazaiaknak.

Ancelotti mester eszközölt néhány változtatást az El Clásicón pályára küldött kezdőcsapaton, Camavinga játszott Modrić helyén, Carvajal Lucas Vázquez helyén, Asensio pedig Rodrygo helyén.

Az első félidőben nagyon kevés helyzetet láthattunk, inkább csak a hazai együttes próbálkozott sikertelenül. Ez az Osasunának volt köszönhető, akik nagyon komoly védekező munkát tettek le az asztalra.

Real Madrid

Ancelotti a félidőben cserére szánta el magát, Camavinga helyett Rodrygo lépett pályára, mégis az Osasuna előtt adódott hatalmas lehetőség, amikor Chimy Avila keresztlabdája Jon Moncayola lábát találta meg, akinek lövése a kapufát találta el.

A Madrid szintén megrezgette a lécet, a blancók részéről Karim Benzema volt az, aki helyet csinált magának három védő mellett, majd a lövése a kapufáról kifelé pattant.

Az utolsó fél óra a Madridról szólt, a hazaiak kétségbeesetten próbálták áttörni a pamplonai védelmet, Ancelotti pályára küldte Marcelót, Lucas Vázquezt és Eden Hazard-t Mendy, Carvajal és Asensio helyére.

Toni Kroos, Casemiro és Vinícius is próbálkozott lövéssel az utolsó percekben, de az Osasuna védőin és kapusán nem tudtak kifogni. Marcelo egyébként remekül szállt be a meccsbe, Viníciusszal többször is ígéretesen játszott össze, ám az utolsó passz mindig hiányzott.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK