Ancelotti: A játékosaim mindent beleadtak, folytatnunk kell a munkát

A Real Madrid 0-0-s döntetlent játszott az Osasuna együttesével a spanyol bajnokság hétközi fordulójában. A találkozót követően Carlo Ancelotti értékelte a látottakat.

A mérkőzés

„Tetszett, amit láttam a csapattól. Az első félidő mondjuk annyira nem, mert nem tudtuk elég gyorsan forgatni a labdát, túl sokszor próbálkoztunk a bal oldalon. A második játékrészben sokkal jobbak voltunk, elégedett voltam a teljesítménnyel és nem hibáztatom a játékosokat, mindent beleadtak. Folytatnunk kell a munkát.”

„Ez már a harmadik mérkőzésünk volt hazai pályán, melyen a látottak alapján győzelmet érdemeltünk volna. Ezeket a találkozókat nehezebb elviselni a csapat karakterét figyelembe véve.”

A játékvezető döntései

„A tizenegyes kissé bonyolult szituáció. Annyit láttam, hogy Vinícius megkéri a játékvezetőt, hogy nézze meg a VAR-ral az esetet, de ő nem érti, miért. Aztán én megértettem az okát, ráléptek a lábára, és véleményem szerint ezért büntetőt kellett volna ítélni. Mondtam a játékvezetőnek, hogy érzésem szerint keveset hosszabbított a mérkőzés alakulásának függvényében. Magyarázatot kértem, de nem volt eléggé meggyőző.”

Madridstore.hu
Kattints és vedd igénybe az exkluzív penamadridista.hu kedvezményt!

Cserék

„Nem fizikális játékosokra volt szükségünk, hanem a kapu előtt kellett pontosabbnak lennünk. Három vagy négy beadásunk is elszállt a kapu fölött, nekünk pedig arra volt szükségünk, hogy ezeken javítva a megfelelő helyre küldjük a labdát.”

Veszélyes beadások

„A szélsőink kifejezetten veszélyesek egy-az-egy elleni szituációkban, néha az ilyen mérkőzéseken pedig nagyobb szükségünk van a jelenlétükre a támadóharmadban. Ez a karaktere ennek a csapatnak. A második félidőben igyekeztünk ezt kihasználni, sokszor próbálkoztunk a szélekről indulva. Volt néhány veszélyes beívelésünk, különösen Marcelo és Benzema volt hatékony ilyen téren, majdnem gólt is szereztünk ezekből.”

Koeman

„Többször menesztettek már, mégis itt vagyok, életben és boldogan. Ez is része a munkának és mindent bele kell adnod egészen addig, míg úgy nem döntenek, hogy nem veled folytatják tovább. Előre kell tekintened, miközben tiszta marad a fejed. Ő is belead mindent, amit csak tud.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…