Beharangozó: Real Madrid – Osasuna

Egy hónap elteltével ismét bajnoki mérkőzést rendeznek a Santiago Bernabéuban, a Real Madrid vendége ezúttal az Osasuna lesz. Kezdés ma este, 21:30-kor.

Gyakorlatilag arra sincs idő, hogy kiélvezzük a Barcelona elleni győzelem édes ízét, hiszen a Real Madridnak újra játszania kell, a bajnokság 11. fordulójának apropóján ezúttal az Osasunát látja vendégül Ancelotti legénysége. Ennek köszönhetően a Santiago Bernabéu egy hónap elteltével ismét megtelhet nézőkkel.

David Alaba első madridi találatának, valamint Lucas Vázquez befejezésének köszönhetően immár elmondható, hogy a jelenlegi idényben 11 játékos is bevette már az ellenfelek kapuját. A habfehérek az Osasuna ellen a legutóbbi 11 hazai mérkőzésük mindegyikét megnyerték, és ha szeretnék begyűjteni a 12. győzelmet is, akkor a támadóformát át kell menteniük a mai estére is.

„Olyan játékosok alkotják a csapatomat, akik nagyon elhivatottak a közös siker érdekében” – mesélte Carlo Ancelotti a mérkőzés előtt megtartott sajtótájékoztatón. Az olasz edzőnek nélkülöznie kell Fede Valverde szolgálatait, ám bevethető az a Casemiro és Militão, akik a győzelmet jelentő gólokat szállították a két csapat legutóbbi madridi találkozója során. Visszatér az elmúlt héten sérüléssel bajlódó Luka Jović is, aki korábban szintén bevette már a vendégek kapuját.

Ami az Osasunát illeti, a pamplonai csapat igen jó rajtot tudhat magáénak a jelenlegi idényben, az első 10 mérkőzésükből 5-öt megnyertek, ennek köszönhetően pedig jelenleg az európai porondot jelentő 6. pozíciót foglalják el a tabellán. Jagoba Arrasate csapata négy meccse veretlen, így vághatnak neki a ma esti csatának. Az Osasuna gólszerzőinek sora nem nevezhető rövidnek, David García, Chimy Ávila, Kike García és Roberto Torres is két találattal büszkélkedhet.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…