Modrić: Készen állunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk

Luka Modrić nyilatkozott a játékosok közül a holnap este 21:00-kor megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

A mérkőzés

„Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz számunkra, főleg azután, hogy az előzőt elveszítettük hazai pályán. Itt egyszerűen nem férnek bele az ehhez hasonló botlások. A Real Madridhoz méltó módon kell majd pályára lépnünk, önbizalommal telve és erősen. Nem hoztuk az elvártat az utóbbi három mérkőzésen, de pont jókor jött számunkra a válogatott szünet. Készen állunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk.”

„Jól akarunk teljesíteni és megszerezni a győzelmet, ami nagyon fontos lenne. Erős ellenfeleink vannak, amit be is bizonyítottak az elmúlt mérkőzéseken. Egy kemény összecsapás áll előttünk.”

Összehasonlítások

Nem vagyok a hasonlítgatások embere. Véleményem szerint, Xavi, Iniesta és Busquets sokat tett hozzá a csapatukhoz mind klub, mind pedig válogatott szinten. Mi (Casemiro, Kroos, Modrić) sokat tettünk a Real Madridért. Inkább másokra hagyom, hogy eldöntsék melyik középpálya volt a jobb.”

Modrić-real-madrid-sahtar-doneck

Benzema, mint aranylabdás

„Sok jelölt van, akik megnyerhetik a címet. Karimot is közéjük sorolnám. Megérdemelné, abból kiindulva, hogy milyen magas szinten teljesített tavaly, illetve az elmúlt években. Továbbá azt se feledjük el, hogy a francia válogatottal kupát is nyert, ami mindig fontos az ezért a díjért folytatott versenyben. Remélem, hogy megnyeri, mivel szerintem nagyon megérdemli.”

Kétévente tartott világbajnokság

„Nem látom az értelmét annak, hogy kétévente világbajnokságot rendezzenek. A vb pont azért ilyen különleges, mert minden negyedik évben kerül megrendezésre, és mindenki nagyon várja. Az edzőket és a játékosokat még csak meg sem kérdezték. Ennek semmi értelme, nem tudom mire számítsak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK