Militão, Alaba, baljós árnyak…

A MARCA és az AS is meglehetősen negatív híreket közölt a mai nap folyamán, hiszen a két legnagyobb nevű spanyol lap szerint Militão és Alaba is sérülten vághat neki a válogatott szünet utáni időszaknak.

Egybehangzó, ám egyelőre meg nem erősített hírek szerint Éder Militão, valamint David Alaba is sérüléssel bajlódik.

A brazil hátvéd már úton van vissza Madridba, mivel combhajlító-sérülést szenvedett a brazil nemzeti csapat edzőtáborában – a MARCA szerint ezt a válogatott orvosi stábja meg is erősítette. Egy ilyen sérülés esetében nem túl merész azt állítani, hogy Militão számára igen komoly veszélybe került az El Clásicón való szereplés, így természetesen a Sahtar Doneck elleni BL-találkozó is.

A MARCA azt is megemlíti, hogy a brazil védő sérülése nem tűnik komolynak, tehát nem kell többhónapos kihagyásra számítani, ám az időzítés így is a lehető legrosszabb.

Az már csak hab a tortán, hogy a legfrissebb hírek szerint David Alaba is sérülten érkezett vissza Madridba az osztrák válogatott táborából. Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy a nyári szerzemény milyen sérülést szenvedett, az viszont szinte biztos, hogy a hétközi BL-meccsen nem lesz bevethető.

Tekintve, hogy Dani Carvajal is partvonalon kívülre kényszerül, meglehetősen nagy csapás ez a hír mind a szurkolók, mind pedig az edzői stáb számára, hiszen a jelenleg biztosan bevethető játékosok listája alapján csak a Miguel – Vallejo – Nacho – Lucas Vázquez védelem állhat össze Ukrajnában, valamint az El Clásicón is. A két találkozóig még van idő, úgyhogy reménykedjünk a pozitív fejlemények érkezésében.

Forrás: MARCA, managingmadrid.com, penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK