2022. June 30., Thursday

Brahim Díaz: Ibrahimović többet követel tőlem, mert tehetségesnek tart

  • Zs. Csaba
  • Oct. 13, 2021, 1:34 p.m.
Brahim az AC Milan csapatában szerepel kölcsönben, élvezi az életet, a 10-es mezt viselve pedig a játék sem megy rosszul neki. Most a Radio MARCA munkatársával beszélgetett.

„Jelenleg csak a Milan csapatára koncentrálok. Ez egy nagy klub, nem is kell többet mondanom róla. Minden jót kívánok a Real Madridnak, de jelenleg Milánóban futballozok.”

„Zidane játékosként egy igazi legenda, és edzőként is nagyon jól teljesített. A tisztelet kölcsönös, kedveljük egymást, nagyon jól kijövünk egymással, és tudom, hogy tetszik neki a játékom. Keményen megdolgoztam azokért a játékpercekért, amiket tőle kaptam. Én nagyon elégedett voltam vele, és tudom, hogy ő is elégedett volt a teljesítményemmel.”

„Amikor megérkeztem Milánóba és először beléptem az öltözőbe, Ibrahimović volt az első játékos, akivel találkoztam. Mindenki tudja, hogy milyen a médiában, de lenyűgöző az az oldala, amivel segít a csapattársainak. Mindig a lehető legtöbbet követeli. Egy igazi vezér a pályán és azon kívül is, nagyon jól megértjük egymást. Imádja a labdarúgást, tőlem pedig többet követel, mint mástól, mert azt hangoztatja, hogy tehetséges vagyok. Még mindig meg tudja teremteni a különbséget a pályán, mégis mi mást mondhatnék róla?”


Hozzászólások

Tabella