Hét probléma, amellyel Ancelotti Madridja küzd

Vannak, amelyeket Zidane alatt is tapasztalhattunk, de olyanok is, amelyek újdonságként hathatnak. A MARCA gyűjtése.

A világ legjobb középpályája?
Ancelotti újra és újra elmondja, hogy a Real Madridé a világ legjobb középpályája. Sok variációs lehetősége van, megvan a versenyhelyzet, de a megszokott mag nem teljesített a legjobban ebben az idényben. Casemiro formán kívül van, Kroos éppen csak visszatért sérülése után, Modrić pedig nem tud megoldani mindent egymaga. Fede Valverde, Eduardo Camavinga és Marco Asensio is mutatott pozitív jeleket, amikor játszottak.

Az egyensúly hiánya, mint új probléma
Ez új. Zidane-nak egyértelmű elképzelése volt a keretet illetően, de Ancelotti változtatásokat akart és alkalmazott. Gólokat szereznek, de sokat is kapnak, és nem tudják olyan gyorsan visszaszerezni a labdát, amilyen gyorsan az olasz mester szeretné.

Gólok
A blancók az idény elején élvezettel lőtték a gólokat, de az elmúlt meccseken, a Villarreal, a Sheriff és az Espanyol ellen szenvedtek. Túlságosan arra hagyatkoznak, hogy Karim Benzema majd megoldja, a többiek túlságosan visszavettek.

Ancelotti

Sérülések
Zidane Real Madridja 50 sérülést szenvedett el az előző idényben, sokkal többet, mint bármely más együttes a ligában. Ezek a problémák továbbra is fennállnak, Mendy még nem tudott pályára lépni az idényben, Carvajal, Marcelo, Ceballos és a többiek pedig különböző problémákkal küzdenek. Még Isco, Marco Asensio és Mariano is.

Folyamatos változtatások
Ancelotti folyamatosan változtat a csapatán, ez pedig egy kisebb zavarhoz vezetett. Camavinga több poszton is játszott már, Kroos Casemiro szerepét kapta meg, Alaba pedig szintén számos pozícióban kapott szerepet. Nacho a másik, aki sokszor változtatta a helyét, de ott van még Lucas Vázquez vagy Fede Valverde is.

Hazard nem támadt fel
Ancelotti egyik célja az volt, hogy kihozza a legjobbat Eden Hazardból, de ez eddig még nem történt meg. A belga az eddigi legjobb idénykezdetét tudhatja maga mögött, de még mindig nem tudta magának kiharcolni az állandó helyet a kezdőben. Ancelotti elmondása szerint a 7-esnek egy nagy mérkőzésre van szüksége ahhoz, hogy lendítsenek az önbizalmán.

Hozzáállás vagy koncentráció?
Ancelotti csapata olyan gólokat kapott az elmúlt időszakban, amelyek komoly hibákra vezethetők vissza, ezt láthattuk a Sheriff ellen is. Elmondta, hogy a játékosai nem elég agresszívak, de a játékosok koncentrációjával kapcsolatban is felmerülnek kérdések.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK