Nacho: Minden sokkal könnyebb, ha nem kapunk gólokat

Carlo Ancelotti mellett a Real Madrid középhátvédje, Nacho Fernández mondta el a véleményét az Espanyol elleni vereségről.

„Az első félidőben több helyzetünk volt. Nagy nyomást gyakoroltak ránk a kontratámadásaikkal. A második félidőben, amikor a legjobb perceinket éltük, akkor volt egy rossz passzom, ami a második gólt eredményezte és nagyon nehézzé tette a meccset. Egyetlen pillanatig sem éreztük igazán jól magunkat a pályán. A 18. percben kapott gól nagyon megnehezítette a dolgunkat. Folytatnunk kell a munkát, hogy javuljunk védekezésben, jelenleg ez a legfontosabb dolog. Minden sokkal könnyebb, ha nem kapunk gólokat.”

„A csapatot sérülések sújtják. Ez nem kifogás, hiszen a keret sokkal többre képes annál, mint amit az előző három meccsen mutattunk. Ha gólokat kapsz, minden nehezebbé válik. A LaLigában nincsenek könnyű mérkőzések. Az Espanyol nagyon szervezett volt, a dolgok pedig nem jöttek össze számunkra. Ez egy nagyon rossz hét, most pedig válogatott szünet következik, így arra kell koncentrálnunk a következő napokban, ami jelenleg nem működik a játékunkban. Még csak most kezdtük az idényt, közel vagyunk a tabella első helyéhez, de szükségünk van azokra, akik jelenleg sérültek, hogy a lehető legjobbat nyújthassuk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK