Ancelotti: Pechesek voltunk, így elvesztettük a mérkőzést

Ancelotti értékelte a Sheriff Tiraspol elleni vereség során látottakat.

"El vagyunk keseredve, de nem aggódunk, mivel megvolt a lehetőségünk a 3 pont megszerzésére. A csapat tette a dolgát és nagy intenzitással és akarattal játszott, azonban a szerencse most nem a mi oldalunkon állt. Sok helyzetünk volt, azonban jobbak is lehettünk volna az utolsó 30 méteren. Nehéz megmagyarázni ezt a vereséget, ha csak a puszta teljesítményünket veszed alapul.”

„Ez egy jó lecke lehet a jövőre nézve. Egy olyan vereségről beszélünk, amit a csapat a teljesítményéből adódóan nem érdemelt meg. A Sheriff betömörült hátul és nagyon jól védekezett. Jó volt az összhang, így sokszor áttörtünk a védelmükön, majd adtuk be a labdát. De az apró részleteken elcsúsztunk. Pechesek voltunk, így elvesztettük a mérkőzést.”

„Hazard-nak jó meccse volt és jól megértették egymást Benzemaval, továbbá lehetőségei is voltak a gólszerzésre. Kapura lőtt, azonban a kapus jól végezte a dolgát. Csupán egy gólra lenne szüksége.”

ancelotti-real-madrid-sheriff

„4-4-2-ben játszottunk ma. Viníciius Jr. játszott a bal szélen, a jobb oldalt pedig Valverde, Hazard és Nacho váltotta egymást. Azért nem a 4-3-3-at választottuk, mert Hazard-ral általában így szoktunk felállni. Camavinga a bal oldalt szerepelt, mivel még fiatalabb korában sokszor játszott ott. Egyértelműen uraltuk a meccset, Valverde hatalmas nyomást helyezett rájuk a jobb oldalon. Később több változást is eszközöltem a középpályán, hogy egy picit felfrissítsem a dolgokat.”

„Azért mentem oda a negyedik játékvezetőhöz a mérkőzés lefújása után, mert úgy éreztem, hogy nem adta meg a kellő tiszteletet. Végül megmondtam neki, hogy már 130 Bajnokok Ligája-mérkőzés van mögöttem, de ez volt az első eset, hogy úgy kaptam lapot, hogy nem csináltam semmit. Azzal indokolta a dolgot, hogy beléptem a pályára, de állt a játék, mivel épp a VAR-ral vizsgáltak egy esetet. A tisztelet hiánya nem tetszett, és ezt tettem szóvá neki, illetve az UEFA delegátjának is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK