Courtois: Csalódottak vagyunk az egy pont miatt

A játékosok közül Thibaut Courtois nyilatkozott a Villarreal elleni döntetlent követően.

„Kissé keserű szájízzel távozunk. A hazai mérkőzéseket mindig meg akarod nyerni, különösen akkor, amikor egy közvetlen rivális vereséget szenved. A Villarreal egy olyan együttes, amely mindig jól játszk és a hozzáállásuk az erősségük. Sikerült picit javulnunk a második félidőre, de még ez is nagyon távol volt attól a szinttől, amit pár napja a Mallorca ellen mutattunk. Az, hogy csak 1 pontot sikerült szereznünk, elkeserítő. Nem volt sok kialakított helyzetünk és a nagyobbak is elöttük adódtak, de ennek ellenére is sikerült kapott gól nélkül zárni a mérkőzést és ez a legfontosabb. Tovább kell dolgoznunk.”

courtois-real-madrid-villarreal

„Úgy készültünk a mérkőzésre, hogy nagy intenzitást mutatunk és nem hagyjuk, hogy sokat birtokolhassák a labdát, azonban nagyon jól játszottak az első félidőben. A másodikban javult a játékunk, viszont nehéz volt elvenni tőlük a labdát és tiszta helyzetbe kerülni.”

„Mindenki azt mondja, hogy szabálytalanság történt, én viszont nem szeretnék ebbe belemenni. A bíró úgy döntött, hogy ma hagyja folyni a játékot és nem hoz nagyobb ítéleteket. Nem tudom, hogy ért-e büntetőt az eset, de ha még a VAR rendszer sem jelzett, akkor úgy vélem, hogy nem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Az Osasuna elleni kezdőcsapat

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára az Osasuna elleni bajnokin. Kezdőcsapat 13. Lunin​2. Carvajal22. Rüdiger18. Tchouameni23. F. Mendy12.…