Beharangozó: Real Madrid – Villarreal: Mindent bele a sorozatban hatodik győzelemért!

A blancók a sárga tengeralattjárót fogadják a Bernabéuban a spanyol bajnokság 7. fordulójában.

Alig három nappal azután, hogy a blancók fantasztikus győzelmet arattak a Mallorca ellen, újra mérkőzést rendeznek a Bernabéuban. A vendégcsapat a LaLiga 7. fordulójában a Villarreal együttese lesz. Carlo Ancelotti fiai azért dolgoznak, hogy sorozatban hatodik győzelmükkel tovább folytassák veretlenségi sorozatukat, amely során eddig a Betis, Celta, Inter Milan, Valencia és Mallorca együttesét múlták felül.

Real Madrid

„Egy komoly kvalitásokkal bíró, tapasztalt együttes ellen lépünk pályára, a legjobbunkra lesz szükségünk a győzelemhez ezen a nagyon fontos mérkőzésen” – mondta Ancelotti a találkozót megelőző sajtótájékoztatón. Az olasz mester keretében ott van az előző mérkőzésen mesterhármasig jutó Marco Asensio, de a spanyol góllövőlistát vezető Karim Benzema és a remek formában lévő Vinícius is. Az edző többek között továbbra sem számolhat Toni Kroosszal, Marcelóval vagy Mendyvel.

A Villarreal négy döntetlennel kezdte meg az idényt, a Granada, az Espanyol, az Atlético és a Mallorca ellen, mielőtt megszerezte volna első győzelmét a hét közepén, meggyőző játékkal felülmúlva az Elchét (4-1). Unai Emery csapata jelenleg a tabella közepén áll a maga 7 pontjával, és az öt olyan együttes egyike, amely még nem kapott ki. A spanyol mester leginkább Benzema teljesítményét emelte ki a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, de azt is elmondta, hogy tisztában vannak a Real Madrid kvalitásaival és felkészültek az összecsapásra. A vendégek Manu Trigueros és Danjuma góljaira számítanak, hiszen mindkét játékos két gólt szerzett eddig.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…