Luis García Plaza: Tudtuk, hogy lesznek nehéz pillanatok, az első el is jött

Az RCD Mallorca edzője, Luis García Plaza mester, illetve a játékosok közül Jaume Costa és Antinio Sánchez nyilatkozott a Real Madrid elleni vereség után.

Luis García Plaza: 
„Ha idegenben rossz meccset játszol, veszíteni fogsz. Ha egy olyan ellenfél ellen teszed ezt, mint a Madrid, annak jó nagy vereség lesz a vége. A mérkőzés rosszul kezdődött, a csapat ideges lett. Egy ilyen rossz meccs után nincs mit mondani.”

„Védekezésben teljesen máshol jártunk. Kijátszottak minket, nagyon jók voltak. A Celta ellen is ötöt lőttek. Ki kell javítanunk dolgokat, de senkinek nem kell változtatnia azon, ahogy dolgozik. Nyolc pontunk van. Tudtuk, hogy lesznek nehéz pillanatok, az első el is jött.”

Plaza
a kép forrása: YouTube (screenshot) [RCD Mallorca]

„Nem könnyű, ha valakivel két perc után megtörténik az, ami Gayával történt. A srác most debütált a LaLigában, tovább kell dolgoznia és tanulnia. Mindenkinek önbizalmat kell adnunk.”

Jaume Costa:
„Nagyon kemény dolog ennyire kikapni. Holnap kielemezzük a történteket, de három nap múlva újabb meccsünk lesz.”

„A nap végén minden meccs fontos. Ami már megtörtént, az megtörtént. Minden meccsre döntőként kell tekintenünk, így az Osasuna ellenire és a többi hátralevőre is. Minden három pont a túlélést jelentheti számunkra, meg kell halnunk a pályán a győzelemért.”

Costaa kép forrása: YouTube (screenshot) [RCD Mallorca]

Antonio Sánchez:
„A magam részéről örülök, hogy pályára léphettem. Az eredménytől függetlenül büszke vagyok arra, hogy debütálhattam a LaLigában a szülővárosom csapatának színeiben. Jól éreztem magam, ami fontos. Nyerni akartunk, de tudtuk, hogy mennyire nehéz lenne ezt elérni. Nem maradtunk szégyenben. Az ilyen dolgok megtörténhetnek, folytatnunk kell a munkát.”

Sánchez
a kép forrása: YouTube (screenshot) [RCD Mallorca]

„Jó esélyünk van arra, hogy visszaállítsuk a pozitív hangulatot. Nem fog ártani a csapatnak ez a vereség, mivel eddig jól harcoltunk. Olyan messzire kell jutnunk, amennyire csak lehet. Az ilyen dolgok megtörténhetnek. Most az Osasuna ellen kell pályára lépnünk.” 

Forrás: rcdmallorca.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Az Osasuna elleni kezdőcsapat

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára az Osasuna elleni bajnokin. Kezdőcsapat 13. Lunin​2. Carvajal22. Rüdiger18. Tchouameni23. F. Mendy12.…