Asensio: Olyan pozícióban játszottam, amit nagyon kedvelek

A játékosok közül Asensio, Miguel és Rodrygo fejtették ki véleményüket a Mallorca elleni 6-1-es győzelmet követően.

Marco Asensio

A mérkőzés
„Nagyon elégedett vagyok. Megkaptam a lehetőséget, és tudtam, hogy ezt ki kell használnom. Nagyon keményen dolgoztam ezért a pillanatért. Örülök a győzelemnek, a góloknak és annak is, hogy továbbra is jó formában vagyunk. Ez egy különleges mérkőzés volt számomra, mivel a Mallorca nagyon közel áll a szívemhez, ott indult el a pályafutásom. Nagyon jól kezdték a szezont, remélem továbbra is jól teljesítenek majd."

„Megmutattam az edzőnek, hogy mire számíthat tőlem. A csapaton belül minden posztra nagyon nagy a versengés, ezért mindig készen kell állnom a bizonyításra. Ma pontosan ez történt. A mester egy olyan pozícióban próbált ki, amit nagyon kedvelek, nagyon komfortosan éreztem magam."

A csapat
„Mindannyian keményen dolgoztunk ma, tisztában voltunk vele, hogy mit kell tennünk a győzelemért. Szeretnénk egy remek szezont futni, úgyhogy folytatjuk, amit elkezdtünk. Nagyon hiányzott már, hogy újra a szurkolóink előtt játszunk. A mai találkozó sok szempontból is tele volt érzelemmel. Nagy szükségünk van erre a támogatásra, amit a pandémia alatt nem tapasztalhattunk meg testközelből. Hálás vagyok minden egyes Real Madrid szurkolónak, aki ma kijött a Bernabéuba. Ma is keményen, csapatként dolgozunk támadásban és védekezésben egyaránt. Közben mi jól éreztük magunkat a pályán, a szurkolók pedig a lelátón, igazán élvezetes meccs volt. Ragyogó a csapat és a szurkolók közötti egység."

Miguel Gutiérrez

A mérkőzés
„A csapat ez első perctől az utolsóig nagyszerűen játszott, ez pedig a gólok számában is megmutatkozott. A mester rendkívül sokat dolgozik azon, hogy összerakja a védekezést, és hogy a csapat intenzíven futballozzon 90 percen át. Ez segített minket abban, hogy megnyerjük a találkozót. Minden utánpótlás-játékos erről a pillanatról álmodik, hihetetlenül különleges érzés számomra, hogy itt lehetek. A csapattársak azt mondták nekem, hogy bátran játsszam a játékomat és küzdjek a csapatért."

Rodrygo

„Sohasem vagyok elégedett, mindig többet és többet akarok játszani. Keményen edzem és dolgozom azon, hogy éljek a lehetőséggel, amikor pályára lépek."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…