Luis García Plaza: A sérülések ellenére optimistán állunk a meccshez

Az RCD Mallorca edzője a Real Madrid elleni mérkőzés előtt.

„Optimistán és motiváltan érkezünk a meccsre, a sérüléseink ellenére. Meg fogjuk próbálni a maximumot nyújtani. Ezeken a meccseken jobban érdekel az RCD Mallorca mint a csapat, amelyikkel szemben állunk, hiszen minden játékosuk nagyon jó. Jól kell védekeznünk, de meg kell próbálnunk tartani a labdát, mivel ha nincs nálad a labda egy olyan csapat ellen, mint a Real Madrid, akkor sokat fogsz szenvedni.”

Luis García Plaza

„Csodálatos védekezéssel kezdtük ezt a bajnoki idényt, és úgy gondolom, hogy támadásban képesek vagyunk sokkal eredményesebb játékra. Az, hogy a bajnokság ezen szakaszában 8 pontunk van, látva azt, hogy a többiek hogy állnak, örömmel tölthet el minket. De a pontoktól eltekintve is jó érzéseim vannak az eddigiekkel kapcsolatban. Nagyon boldog vagyok, de nem bízom el magam. Ez egy nagyon kemény idény lesz.”

„A rotáció nagyon fontos az idény elején, minden játékosnak fontosnak kell éreznie magát. Úgy gondolom, hogy a keretben egyenlőség van. Nem félek lehetőséget adni debütáló fiataloknak. Ez most egy nehéz pillanat számunkra a távozók miatt, pontosan ezért vannak itt a fiatalok.”

„Úgy gondolom, hogy Take mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy egy nagy csapatban legyen. Továbbra is fejlődnie kell, lépésenként haladva. Képvisel egy olyan szintet és megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy egyszer a Real Madrid játékosa legyen.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…