Hugo Duro: Nagyszerű meccset játszottunk, mégis kikaptunk

A Valencia játékosainak mérkőzés utáni nyilatkozatai.

Hugo Duro:
„A csapat óriási erőfeszítéseket tett. A Real Madridnak lényegében nem volt helyzete, ezt pedig mindannyian tudjuk, hogy nagyon nehéz elérni. Öt perc alatt fordították meg a meccset, és tudjuk, milyen a Real Madrid, de keményen fogunk dolgozni annak érdekében, hogy a Sevilla ellen kiharcoljuk a győzelmet a szerdai meccsen.”

„Mondhatjuk, hogy nagyszerű meccset játszottunk, de akkor is kikaptunk. Tudjuk, hogy jól végeztük a dolgunkat, de a legfontosabb a győzelem, amit végül nem sikerült elérnünk. Holnaptól kezdve a következő meccsre készülünk, keményen dolgozunk majd.”

Hugo Duro
kép forrása: Youtube (screenshot) [Valencia]

„Nagyon örülök az első gólomnak. Nem tudtam, hogy ünnepeljek-e vagy ne, mert a Real Madridban játszottam korábban, de ez egy különleges, eufórikus pillanat volt a szurkolókkal a stadionban.”

„Mindent megtettem annak érdekében, hogy készen álljak a játékra. Külön dolgoztam a csapattól, tegnap reggel pedig azt hittem, hogy nem leszek képes pályára lépni. Végül aztán jól éreztem magam. A fizioterapeuták kivételes munkát véggeztek.”

„Játszottam már a Mestallában vendégként, de a hazai csapat tagjaként őrület itt lenni. Még úgy is, hogy nincs tele. Csodálatos lehet, amikor még több szurkoló van itt.”

Toni Lato:
„Fájdalmas a vereség, mivel úgy érzem, hogy mindent megtettünk a meccs legnagyobb részében annak érdekében, hogy ennél többet érjünk el. Fáj, mert három pontot akartunk szerezni a szurkolóink előtt. Kemény éven vagyunk túl, szerettünk volna nekik megadni ezt az örömöt, és a tabella éléről akartuk folytatni. Kemény volt, de nagyszerű csapatunk van, és büszke vagyok a teljesítményünkre. Így kell folytatnunk tovább, én pedig biztos vagyok benne, hogy akkor az eredmények is jönni fognak.”

Lato
kép forrása: Youtube (screenshot) [Valencia]

„Nagy erőfeszítéseket tettünk. Volt néhány szerencsétlen fordulat a meccsen. Remélem, hogy a sérülések a lehető legkevésbé súlyosak. Megpróbáljuk a maximumot nyújtani a csapatért. A kezünkben volt a meccs, ezen az úton kell tovább haladnunk.”

„Azért dolgozunk, hogy segítsük a csapatot, amivel csak tudjuk. Nehéz időszakon vagyok túl, hiszen az előszezon nagy részében sérülés akadályozott. Az, hogy a Real Madrid ellen térhettem vissza, ráadásul 30.000 szurkoló előtt a Mestallában, jó ok volt arra, hogy örömet okozzunk a szurkolóknak, de végül ez nem sikerült. Keményen dolgozunk majd, hogy boldoggá tegyük őket.”

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK