Beharangozó: Valencia – Real Madrid: A liga két leggólerősebb csapata csap össze a Mestallában

Miután a Real Madrid Európa egyik legemblematikusabb stadionjában győzedelmeskedett a hét közepén a Bajnokok Ligájában, a csapat ismét a bajnokságra koncentrál, ahol szintén idegenben, ezúttal a Valencia ellen lép pályára.

A blancók célja nem más, mint hogy egy győzelemmel a tabella élére ugorjanak. Ehhez azonban azt a Valenciát kell legyőzni, amely a Madridhoz hasonlóan kiválóan kezdte az idényt, három győzelemmel és egy döntetlennel szintén 10 pontos.

A Valencia otthona sosem könnyű helyszín, ráadásul ezúttal egy hét napon belül lejátszandó hármasból ez lesz az első találkozó Ancelotti fiainak, akik a Bernabéuban fogadják majd a Mallorcát és a Villarrealt. Karim Benzema kiváló formában van, a francia jelenleg vezeti a góllövőlistát a bajnokságban, a Valencia ellen pedig a legutóbbi öt alkalom mindegyikén betalált.

Valverde és Benzema

„A csapat fizikálisan remek állapotban van, és felkészült erre a nehéz mérkőzésre” – mondta Ancelotti a meccs előtti sajtótájékoztatón. Az olasz mester 22 játékost nevezett a találkozóra, köztük Benzemát és Viníciust, a csapat aktuális gólfelelőseit.

José Bordalás csapata remekül kezdte az idényt, veretlenül várja a Real Madrid elleni összecsapást. Carlos Soler már három gólnál és két gólpassznál jár, a Valencia pedig a 13 gólos Real Madrid mögött 9 találattal a második legeredményesebb a bajnokságban. Minden jel  arra mutat tehát, hogy ez izgalmas összecsapás áll előttünk ma este, ahol biztosan nem maradunk gólok nélkül.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…