Benzema: Nem vagyunk gyengébbek egyik csapatnál sem

A játékosok közül Karim Benzema nyilatkozott az Inter elleni Bajnokok Ligája találkozó előtt.

Bajnokok Ligája

„Számomra a Bajnokok Ligája a legcsodásabb és a legnagyobb nyomással járó sorozat is egyben. Mindegyik csapat nagyon erős és mi egyiktől sem vagyunk lemaradva. Itt vagyunk egy jó kerettel és küzdeni fogunk a Bajnokok Ligája cím elnyeréséért. Ez egy kiemelkedően fontos sorozat számunkra.”

„A Bajnokok Ligája minden csapat számára különleges, így mindenki szeretné megnyerni, azonban a pályán 11-en játszanak 11 ellen, így nincsenek kimondott esélyesek. Ki kell mennünk a pályára és megmutatnunk, hogy itt vagyunk és győzni jöttünk. Csak magunkra szabad összpontosítanunk, a többi csapatot pedig el kell felejtenünk.”

Jelenlegi forma

„Nincsen titkos formula. Napról-napra keményen kell hajtani, ennyi az egész. Minden nap egyre erősebbnek érzem magam, mivel sokat foglalkozom a fizikumommal és a mentalitásommal a szezon elejétől a végéig. Nagyon jól érzem magam a pályán, és ez meg is látszik. Nagyon erősek vagyunk, az én feladatom pedig az, hogy gólokkal, illetve gólpasszokkal segítsem a csapatot, mert kupákat kell nyernünk a szezon végén. Ehhez az egész csapatra szükség lesz.”

Aranylabda

„Ez egy olyasvalami, amiről minden játékos álmodozik, azonban a legfontosabb az, hogy mit érek el a csapattal és ha tudom őket segíteni, akkor nagyon szívesen teszem. Megérdemlem, hogy ezen a szinten játszhassak.”

Vinícius Jr. formája

„Ő egy fiatal játékos, akinek már van tapasztalata a klubnál. Nehéz helyzetben segített ki minket a bajnokság elején lőtt góljaival. Nagyon nagy segítség számunkra a sebessége, és ez már csak így lesz a szezon végeztéig. Sokat beszélgetünk, nagyon hiszek benne, és ha bármivel tudom segíteni, akkor megteszem, mivel ő egy különleges játékos.”

benzema-inetrju-inter

„Az, amit Cristiano Ronaldóval és Gareth Bale-lel elértem, már a múlt, de kétségtelenül olyan évek voltak, amelyekben rengeteg gólt szereztünk. Egy olyan trió voltunk, amely belevéste magát a labdarúgás nagykönyvébe. Vinícius Jr. és Hazard két nagyszerű játékos, és azon leszünk, hogy gólokkal és gólpasszokkal segítsük a csapatot.”

Törött ujj

„Volt egy műtétem, azonban 2 hónapot a pályán kívül kellett töltenem, én pedig a csapattársaimnak szerettem volna segíteni. Megint megsérült, azonban nincs idő megállni és egy újabb műtéten átesni. Ezért játszom fáslival a kezemen.”

Mbappé

„Sokat beszélek vele. Pontosan tudjuk micsoda játékos, én pedig most a holnapi mérkőzésre koncentrálok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK