2022. August 15., Monday

Camavinga: Egy szempillantás alatt szerződtem a Real Madridhoz

  • M. László (mrazo)
  • Sept. 3, 2021, 10:10 a.m.
Eduardo Camavinga, a Real Madrid újdonsült igazolása nem is mutatkozhatott volna be szebben. Igaz, mindez a francia nemzeti válogatott mezében történt: egy korosztályos Európa-bajnoki selejtezőn Macedónia hálóját zörgette meg egy pazar találattal. A francia ígéret a mérkőzést követően válaszolt néhány kérdésre.

Átigazolás: „Egy szempillantás alatt szerződtem a Real Madridhoz. Leírhatatlan az öröm és büszkeség, amit érzek. Természetesen nem szeretném, ha ez a bejelentés hatással lenne a válogatott szereplésemre. Akár a Rennes-ben, akár a Madridban játszom, úgy lépek pályára, hogy minden tőlem telhetőt megteszek. Amit történt egy álom, de lépésről lépésre kell haladnom. Most haza megyek, bedobozolom a cuccaimat és Madridba költözöm, ahol folytatom a megkezdett utat.”

Madridban játszani: „Ez egy gyermekkori álom. Alig várom, hogy felfedezzem ezt a káprázatos stadiont. Remélem, amint az építési munkálatok befejeződnek, lehetőségem lesz megtenni az első lépéseimet.”

Casemiro, Kroos és Modrić: „Egytől-egyig remek játékosok, csodálatos lesz tanulni tőlük, játszani velük. Megpróbálok mindent ellesni tőlük és kihasználni a rendelkezésemre álló időt. Alig várom, hogy munkához láthassak.”
 


Hozzászólások

Tabella