A Real Madrid eddigi 5 legdrágább igazolása

A Real Madrid 160 millió eurós ajánlatot tett a PSG-nek Kylian Mbappéért, még úgy is, hogy a francia támadónak mindössze egy év van hátra a szerződéséből. A blancók mindent megtesznek azért, hogy a játékos Madridban kössön ki, és ha a felek meg tudnak egyezni, biztosan elmondhatjuk majd, hogy a francia kiválóság lesz a klub történetének legdrágább igazolása. A MARCA összegyűjtötte, hogy kikből áll az eddigi ötös toplista. Nézzük is.

5. James Rodríguez (76 millió euró)
A kolumbiai válogatott középpályás azt követően csatlakozott a Real Madridhoz, hogy a 2014-es világbajnokságon kiemelkedőt nyújtott válogatottjában.

James

4. Zinédine Zidane (79 millió euró)
A Real Madrid 2001-ben szerezte meg a játékost a Juventustól. Zizou még abban az idényben BL-győzelemre vezette a csapatot, később pedig edzőként háromszor is Európa trónjára ültette a blancókat.

Zidane

3. Cristiano Ronaldo (95 millió euró)
2009-ben, Florentino Pérez második regnálásának hajnalán ismét megdőlt az aktuális átigazolási rekord, ezúttal a Manchester Unitedtől érkezett a portugál gólvágó, akiért a hírek szerint 95 millió euró körüli összeget fizettek.

Cristiano

2. Gareth Bale (101 millió euró)
Pérez minden áron le akarta szerződtetni Bale-t, és végül egy hosszú tárgyalássorozat végén sikerült is megszerezni a walesi szélsőt a Tottenhamtől, 101 millió euró fejében.

Bale

1. Eden Hazard (116 millió euró)
Hazard a hírek szerint elképesztő összegbe, 116 millió euróba került a Real Madridnak, ám 2019-es érkezése óta még nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket.

Hazard

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK