Valverde: Remélem, hogy ennek sosem lesz vége

Az uruguayi középpályás a szerződéshosszabbítása kapcsán beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával. Mint ismeretes, Fede 2027-ig hosszabbította meg szerződését.

„Nagyon boldog és büszke vagyok. Örülök a szüleim, a feleségem és a fiam miatt is, hiszen ők azok, akik végig mellettem vannak és velem harcolnak. Ez egy nagy lépés a családom számára, minden pillanatot ki tudunk élvezni. Egy álmom vált valóra azzal, hogy tovább nő a meccseim, éveim és remélhetőleg a trófeáim száma a Real Madriddal.”

„Nincsenek határok számomra. Mindig megpróbálom jól érezni magam és mindent beleadni a pályán és azon kívül is. Szeretnék sok gyerek és felnőtt számára példakép lenni, tovább fejlődni és megpróbálni mindent megnyerni ezzel a csapattal. Próbálkozni fogok és segíteni fogom a Real Madridot, hogy jobb csapattá váljon, és remélhetőleg minden pillanatát élvezni fogom az edzéseknek és a meccseknek, amelyeken pályára lépek a Bernabéuban.”

Valverde

„Szavakkal nem lehet kifejezni milyen érzés volt aláírni a Real Madridhoz, hiszen az ember sosem számít ilyesmire. A válogatottal voltam, majd hirtelen közölték velem a hírt. Amikor elmondtam a szüleimnek, könnyekben törtek ki. Ez egy nagyon különleges pillanat volt, tényleg, mint egy álom. Először le sem esett, hogy a világ legjobb klubja akar leigazolni, de persze nem is gondolkodtam a válaszon, azonnal igent mondtam. A lehető legtöbbet hoztam ki a lehetőségből, és próbáltam örömet okozni a családomnak.”

„Értékek? Küzdelem! Harcolnod kell azért, amit el akarsz érni, amikről álmodsz, amikre törekszel. Mindig arról álmodtam, hogy a világ legjobb klubjában fogok játszani. Ezt sikerült elérnem, de mindig harcolni kell azért, ami a célod. Az, hogy ennek a csapatnak a részese lehetsz, a világ legboldogabb emberévé tesz.”

„Onnantól kezdve, hogy az első alkalommal betettem a lában Valdebebasba, egészen mostanáig a legjobb napjaimat éltem, ezt az időszakot élveztem a legjobban, itt tanultam a legtöbbet, itt fejlődtem emberként a legtöbbet. Mindig visszagondolok az első napomra, és remélem, hogy ennek az időszaknak sosem lesz vége.”

„Próbálok Ancelotti minden egyes apró tanácsából tanulni valamit, de ez nem csak rá igaz, hanem minden edzői stábtagra. Próbálom meghallgatni őket, majd a pályán megtenni, amit kérnek, és tovább fejlődni játékosként és emberként. Azt kéri tőlem, hogy menjek ki a pályára és játsszam a játékomat. Például a letámadást, a támadást, a védekezésben való részvételt. Sok feladat van, amit próbálok ellátni.”

„Nem tudom szavakba önteni, amit a pályán érzek. Egyszerűen a szívemet-lelkemet kiteszem a csapatárt, a Real Madridért és mindenkiért, aki azért dolgozik egész héten, hogy meg tudja venni a meccsjegyet és kijöjjön a stadionba. Addig megyek előre, amíg bírom. Így tudok visszaadni valamit azoknak, akik szurkolnak nekünk.”

„Mindig azt mondtam, hogy a szurkolók feltüzelik az embert, ha nehéz helyzet alakul ki a meccsen, amikor a dolgok ne alakulnak a legjobban. Ez a támogatás a lelátóról plusz energiát ad a harchoz, hogy üldözd a labdát, hogy az utolsó pillanatig küzdj. A tény, hogy a Celta elleni meccsre visszatérhetnek, az egész csapatnak nagy öröm, nagyon élvezni fogjuk, amikor elkezdődik a meccs. Megpróbáljuk majd megnyerni nekik a meccset.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK