VIDEÓ – Benzema 2023

A francia csatár 2009-ben csatlakozott a Real Madridhoz, azóta 560 mérkőzésen lépett pályára, és közben 19 trófeát gyűjtött be a csapattal.

Karim Benzema egy évvel meghosszabbította szerződését a Real Madriddal, így 2023-ig a klub játékosa marad. A blancók történetének ötödik legeredményesebb játékosa 2009-ben érkezett meg a spanyol fővárosba. A csatár a Deportivo La Coruña ellen debütált a Santiago Bernabéuban, első gólját pedig a 2009/2010-es idény harmadik fordulójában szerezte, a Xerez ellen. Az azóta eltelt 12 idényben Karim beírta magát a klub történelemkönyveibe.

A francia 19 darabos trófeagyűjteményéről már olvasni is felemelő: 4 Bajnokok Ligája, 4 klubvilágbajnokság, 3 UEFA-szuperkupa, 3 bajnoki cím, 2 Király-kupa és 3 Spanyol Szuperkupa.

Benzema a nagyszerű teljesítményének és rengeteg góljának köszönhetően belopta magát a madridisták szívébe. A csatár a 13. szezonját kezdte meg a Real Madriddal, jelenleg 281 találatnál jár, ami mindössze kilenccel kevesebb, mint Santillana mutatója, aki jelenleg a klub történetének negyedik legeredményesebb játékosa. Szintén lenyűgöző, hogy Benzema 560 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amivel a blancók valaha volt tízedik legtöbbször szerepeltetett játékosa.

Csak így tovább, Karim!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK