2022. January 19., Wednesday

Ancelotti Cristianót akarja

  • Gy. András
  • Aug. 17, 2021, 8:27 a.m.
Egy Ronaldóhoz közel álló újságíró szerint a háttérben folynak az egyeztetések.

Az El Chiringuito a tegnapi napon beharangozta, hogy Edu Aguirre, a Cristiano Ronaldóhoz közel álló riporter exkluzív információkkal jelentkezik a portugál jövőjével kapcsolatban az esti műsorban.

A késő esti adásban Aguirre aztán bedobta a bombát: Carlo Ancelotti egyeztetéseket kezdett a klubbal Cristiano Ronaldo leigazolásával kapcsolatban, de kapcsolatban áll a játékossal és ügynökével is. Az olasz mester szeretné ismét a Bernabéuban látni a portugál csillagot, úgy gondolja, hogy Ronaldo még mindig a csapat segítségére lehetne, és figyelembe véve azt, hogy a játékos egyébként szeretné elhagyni a Juventust, megpróbálja megszerezni az aláírását.

Azt, hogy ennek a forgatókönyvnek a megvalósulására mennyi esély van, nehéz megmondani, bár ha figyelembe vesszük, hogy Florentino Pérez korábban egyértelművé tette, hogy Ronaldo nem tér már vissza, ráadásul a klub már inkább Mbappé és/vagy Haaland megszerzésére koncentrál. Arról mindenesetre nemrég már lehetett olvasni, hogy Ronaldo szívesen visszatérne a Real Madridba. Várjuk a fejleményeket.


Hozzászólások

Tabella