Thibaut Courtois: A kívánságlistám élén áll, hogy a Real Madriddal megnyerjem a Bajnokok Ligáját

Szerződéshosszabbítása kapcsán „Még több idő a Real Madrid családjában” címmel tett közzé bejegyzést Thibaut Courtois saját honlapján.

Hogy rohan az idő. Élénken él bennem még a Bernabéuban történt bemutatkozásom emléke. Az öltöző hangulata. A szurkolók köszöntése a lelátókról. Most, három esztendővel később örömmel jelentem be, hogy 2026-ig meghosszabbítottam szerződésemet a Real Madriddal.

A családom és a barátaim nemrégiben megkérdezték tőlem, hogy hol szeretnék játszani a következő években. A válaszom ma is ugyanaz, ami gyermekként volt: a Real Madridban. A további két év a világ legjobb klubjának mezében még édesebbé teszi ezt a gyermekkori álmot. Imádom, hogy a Real Madrid része lehetek. Igazi áldás, hogy a családomat egy új taggal bővíthetem.

Megtiszteltetés, hogy a kapcsolatomat 2026-ig meghosszabbíthatom a Real Madrid családjával. Ez a klub az otthonom, hálás vagyok azért, hogy ilyen szeretettel fogadtak. Számomra ez a szerződéshosszabbítás egyértelműen az elmúlt évek erőfeszítéseinek jutalma. Mindez arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak, s mindent beleadjak a világ legjobb klubjáért. A következő öt évben minden erőmmel azon leszek, hogy a csapattal karöltve újabb trófeákkal örvendeztethessük meg a madridistákat.

Nem titok, a kívánságlistám élén áll, hogy a Real Madriddal megnyerjem a Bajnokok Ligáját. De tudjátok mit, álljon itt egy ígéret tőlem: minden mérkőzésen úgy lépek pályára, mintha egy trófea lenne a tét. Mind a klub, mind a szurkolók megérdemlik. Ugyan a Real Madrid vitrinjei tömöttek, ennek ellenére nagyon büszke lennék, ha visszatekintve az itt eltöltött időre elmondhatnám, hogy a csapattársaimmal karöltve újabb trófeákkal öregbítettük a klub amúgy is dicsőséges történelmét. Azt hiszem fényes jövő elé nézek a Real Madriddal.

¡Hala Madrid!
Thibaut


 

Forrás: thibautcourtois.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK