Nacho: A gólom sokkal inkább köszönhető Lukának, mint nekem

  • Zs. Csaba
  • Aug. 15, 2021, 11:01 a.m.
Az Alaves elleni győzelmet követően a Real Madrid játékosai közül Nacho és Hazard értékelték a látottakat.

Nacho 

„Nagyon örülök annak, hogy sikerült begyűjteni az első győzelmünket. Jobbak voltunk, a második félidőben pedig még erősebben tértünk vissza a pályára. Most az a feladat, hogy a jövőben már az első perctől kezdve így tudjunk teljesíteni. Nagyon örülünk a három pont megszerzésének, hiszen ez volt a mai célunk.”

„A gólom sokkal inkább köszönhető Lukának, mint nekem. Ő egy géniusz. Nagyon örülök, hogy segíthetek a csapatomnak, ezen az úton kell tovább mennünk. Ez az első győzelmünk, de az idény még nagyon hosszú. Nagy potenciál rejlik a csapatban, amelyet sztárjátékosok alkotnak. Ha sikerül jó egységet is alkotnunk, akkor a gólok is jönni fognak.”

„Mint minden évben, most is keményen harcolok azért, hogy még több lehetőséget kaphassak. Minél többet játszok, annál jobban érzem magam. Boldog vagyok, és ezt mindig is hangoztatom. AZ előző év nagyon fontos volt számomra, és ebben az évben is folyamatos lehetőséghez jutok.”

„Alaba egy olyan játékos, aki nagyszerű intenzitással védekezik.”

„Eltekintve attól, hogy Joseluval egykor csapattársak voltunk, nagyon jó barátok is vagyunk. Minden, ami a pályán történik, az ott is marad. Minden jót kívánok neki az idény során.” 

Hazard

„Nagyon örülünk a teljesítményünknek. Négy gólt is szereztünk, és minden meccsen bele fogunk adni minden tőlünk telhetőt. Azért vagyunk itt, hogy gólokat szerezzünk. Ha egymásért dolgozunk a pályán, akkor nagyszerű idényünk lehet. Az a legfontosabb, hogy egységesek legyünk csapatként, ezen felül minden egyes meccsen biztosítanunk kell a három pont megszerzését.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella