Beharangozó: Alavés – Real Madrid: Kezdődik a bajnokság

A Real Madrid számára az Alavés otthonában veszi kezdetét az idei bajnoki szezon.

A Real Madrid az új bajnoki idényt ma este 22.00 órakor kezdi meg az Alavés ellenfeleként. Carlo Ancelotti és játékosai egy intenzív felkészülést követően az első három pont megszerzésének reményével debütálnak a Ligában. A ma esti lesz az első idegenbeli megmérettetés abból a háromból, melyet a csapatnak augusztus hónapban kell teljesítenie. Az esti, első bajnokit követően csapatunk a Ciudad de Valenciába látogat, ahol a Levantéval kell szembenéznie (augusztus 22., 22:00 óra), majd hat nappal később Sevillába utaznak a srácok, hogy a Benito Villamarínban találkozzanak a Betisszel (augusztus 28., 22.00 óra).

"Készen állunk a LaLiga rajtjára, amely kiemelten fontos számunkra. Természetesen az összes sorozat nagyon fontos, az a célunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk a győzelemért." – mondta az olasz szakvezető a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A Mendizorrotzában közel 4.000 szurkoló jelenlétében léphetnek pályára a játékosok, akik közül Alabának lehetősége nyílhat hivatalos mérkőzésen is bemutatkoznia a Real Madrid színeiben.

Az Alavés nem csupán a saját közönsége előtt kezdheti meg a bajnoki rajtot, de úgy érkezik a találkozóra, hogy utolsó két felkészülési mérkőzését is megnyerte: az Al-Nasrt 4-3, míg a Levantét 0-1 arányban múlta felül. Ez lesz a tizenhetedik alkalom, hogy a Real Madrid a Mendizorrotzába látogat. A mérleg a madridiaknak kedvez, hiszen az eddigi tizenhat alkalomból tizenkétszer győztesként távoztak Vitoriából.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…