Carvajal: Nem tudom elképzelni az életemet a habfehér mez nélkül

A blancók védője a szerződéshosszabbítása után nyilatkozott a Realmadrid TV munkatársának. Dani 2025-ig szóló szerződést írt alá a napokban.

„Egy egész élet habfehérben. Ez a legfontosabb dolog számomra. El sem tudom képzelni az életemet, vagy a családom életét úgy, hogy nem ezt a mezt viselem, nem ezeket a színeket képviselem, és remélem, hogy ezt a szerződést kitölthetem itt, sőt még több évet is, és innen tudok majd visszavonulni. Annyit mondhatok, hogy lényegében már minden álmomat elértem, nagyon sokat sikerült valósággá váltani. Ami a nagyszerű ebben a mezben, az az ambíció, amit a puszta létével generál, és az, hogy képessé tesz az álmodozásra minden egyes évben újra és újra, és eléri, hogy küzdj az álmaid valóra váltásáért. A csapat sikere ennek az eredménye.”

„Az a fiatal srác, aki a Real Madridban akart játszani, kerül amibe kerül, aki minden egyes napon keményen dolgozott, harcolt azért, hogy az álmait valóra válthassa. Teltek, múltak az évek, de az érzés, amit gyerekként éreztem, megmaradt. Ez a klub végig követte, ahogy felnőttem, látja, ahogy a fiam felnő, és látja, ahogy családot alapítottam, ez pedig fantasztikus. Az, hogy a régi edzőközpontban is eltöltöttem némi időt, és hogy én is ott voltam az új központ alapkőletételénél, hogy játszhattam a Bernabéuban, hogy játszhatok az újban, ezek azok a pillanatok, amelyek klubbal közösen, kéz a kézben zajlanak, amelyekre nagyon büszke vagyok.”

Carvajal

„Az első csapatba való bekerülés kulcsa a kemény munka, áldozatkészség, az értékek, a tehetség, az erőfeszítés. Aztán minden adódó pillanatból ki kell hoznod a maximumot, minden egyes edzésen, minden egyes feladatból, úgy, mintha az lenne az utolsó. Végül meg kell élned a pillanatot, semmit nem szabad magadban tartanod, és ha így teszel, a sikerek jönni fognak, és így tudsz itt maradni hosszú évekig.”

„Nagyon sok szép pillanatom volt. Nehéz lenne egyetlen pillanatot választani, de azt kell mondanom, hogy ugyanezt gondolja mindenki, aki átélte ezt a csodás időszakot. A Tizedik indított el mindent, még akkor is, ha a Barcelona elleni Király-kupa győzelem után ez a második trófea volt az idényben. A Tizedik egy kicsit mindent reprezentál, egy sikeres csapat útját, a hitet, a szenvedélyt.”

„Szeretek először a jobb lábammal pályára lépni. Általában balról a második wc-fülkében imádkozom a meccsek előtt, és a jobb zoknimat veszem fel először. Ezek egyszerű dolgok, de olyan dolgok, amelyeket gondolkodás nélkül végrehajtok most már.”

„Carlo egy top edző, a szó minden egyes értelmében. Amikor visszatértem Németországból, vele töltöttem el az első idényemet, a kezei alatt debütáltam, és fontos játékossá válhattam általa. Végül az enyém lett a poszt, kivívtam a bizalmat.”

„A szüleimtől kapott nevelés számomra alapvető fontosságú volt, ezért vagyok itt, ahol most vagyok, ezért tudtam 33 éves koromig meghosszabbítani a szerződésemet. Ők nagyon fontos részei a mindennapi életemnek. Akkor is ha jól mennek a dolgok, és akkor is, ha rosszul. Ők azok, akik először nyújtanak kezet felém, segítenek tovább lépni, én pedig szeretem velük megosztani ezeket az élményeket. A család a legfontosabb dolog az életben.”

„A klubnak csakis hálás lehetek. Csak annyit mondhatok, hogy köszönök mindent, amit a Real Madrid adott nekem. Ez a klub tett azzá az emberré, aki most vagyok, ez a klub formált engem labdarúgóként, miatta értékelek mindent sokkal jobban. Csak annyit mondhatok, hogy köszönöm, Carvajal még egy ideig itt lesz, most pedig itt az ideje még egyet előre lépni, ennek a fontos projektnek egy fontos részévé válni, és újabb címeket nyerni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK