2021. September 22., Wednesday

Raphaël Varane: Igazi kiváltság és megtiszteltetés volt

  • M. László (mrazo)
  • July 30, 2021, 2:05 p.m.
Igazi kiváltság és megtiszteltetés volt

Az elmúlt napok rendkívül érzelmesen teltek számomra, ezt szeretném most megosztani veletek. A Real Madridban, egy olyan klubban, melyet örökké a szívemben hordozok majd, eltöltött tíz felfoghatatlan és csodálatos esztendő után eljött a búcsú ideje.

Mióta 2011-ben megérkeztem, együtt sikerült minden elképzelést felülmúlni, s olyan eredményeket elérni, melyekről álmodni sem mertem. Szeretnék mindenért, amit értem tettek, köszönetet mondani az edzőimnek, s mindazoknak, akikkel együtt dolgozom vagy dolgoztam a klubnál.

Hálás köszönettel tartozom minden madridistának, szurkolónak a rengeteg szeretetért, valamint az igényességükért, amivel mindvégig arra ösztönöztek, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból és a végsőkig küzdjek a sikerekért.

Igazi kiváltság és megtiszteltetés volt egy öltözőn osztozni a világ legjobb játékosaival. Megszámlálhatatlan győzelmek sora, melyekről soha nem fogok megfeledkezni. Mind közül különleges helyen szerepel a La Décima. Megértettem, milyen megtiszteltetés ért azzal, hogy ilyen fantasztikus pillanatokat élhettem át.

Végezetül szeretnék köszönetet mondani minden spanyolnak, kiváltképp Madrid városának, ahol a két gyermekem világrajött. Ennek az országnak mindig különleges helye lesz a szívemben.

Minden szempontból hihetetlen utazás volt ez. Azzal az érzéssel távozom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, és a közös történetünk egyetlen részletét sem változtatnám meg.

Most egy új fejezet kezdődik…


 


Hozzászólások

Tabella