Bemutatták David Alabát a Real Madrid új játékosaként

David Alabát bemutatták a Real Madrid új játékosaként. A Real Madrid edzőközpontja adott otthont az eseménynek, amely szokás szerint egy videóvetítéssel kezdődött, melynek során a játékos kiváló pillanatait eleveníthettük fel.

Ezt követően a klub elnöke, Florentino Pérez tartotta meg beszédét: „Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy az első néhány percet a szurkolóinkra és a többi csapat szurkolójára szánjam, akik hosszú hónapok óta szenvednek a világjárványtól és harcolnak az ellen. A futball az üres stadionokban nagyon más, reméljük, hogy a tudománynak, oltásoknak és az egészségügyi dolgozóknak köszönhetően hamarosan ismét megtelhetnek a lelátók.”

„Minden alkalommal, amikor egy nagyszerű labdarúgó csatlakozik a klubunkhoz, a madridisták nagy várakozásokkal és érzelmekkel teli pillanatokat élnek át. Ma is egy ilyen játékost üdvözölhetünk, aki arról álmodott, hogy a Real Madrid mezét magára öltheti. Egy játékost, akiről tudom, hogy egy nagyon különleges napot él ma át.”

„Szeretném megköszönni neked, David, hogy a Real Madridot választottad karriered következő állomásának. A világ egyik legnagyobb klubjából, a Bayern Münchenből érkezel, amely klub a barátunk, és ahol összesen 28 trófeát nyertél. Úgy érkezel a Real Madridba, hogy minden futballszurkoló elismer és tisztel téged.”

Alaba és Pérez

„A mai egy különleges nap számodra és az itt jelenlévő családtagjaid számára is, és egy izgalmas kihívás vár rád: további sikereket elérni és újabb trófeákat nyerni a Real Madrid mezében, a klub csodálatos történelmének részesévé válni. Minden madridista mögötted áll majd, érezni fogod a tagjaink és szurkolóink támogatását egy olyan Santiago Bernabéu Stadionban, amely hamarosan a legmodernebb és legcsodálatosabb stadion lesz a világon. Köszöntelek a klubban, ahol a címek megnyeréséről szóló álmaid folytatódhatnak, és amely az új otthonod lesz.”

Alaba:
„Köszönöm a meleg fogadtatást. Ez karrierem egy nagyszerű napja, rendkívül izgatott, büszke és hálás vagyok, amiért a Real Madrid mezét viselhetem. Remélhetőleg nagy sikereket érünk majd el együtt. Hala Madrid!”

Alaba

A bemutatás előtt Alaba már aláírta öt évre szóló szerződését a klubbal Florentino Pérez társaságában. Az aláírást követően az osztrák játékos egy órát és egy stadiont ábrázoló makettet kapott ajándékba, a nevével és 4-es számmal ellátott mez társaságában.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK