2021. August 1., Sunday

Mi a terv Marvin Park számára?

  • K. Matyi
  • July 13, 2021, 2:11 p.m.
Marvin Park a Real Madrid egyik legnagyobb felfedezettje volt a 2020-2021-es idény során. A fiatal játékos a Real Sociedad elleni nyitómérkőzésen debütálhatott a felnőttek között, majd az idény vége felé számított rá ismét Zidane.

Amikor a francia szakember a sérülések következtében kénytelen volt a fiatalok felé fordulni, Marvin nem vallott szégyent, minden elvárásnak megfelelt és hozzáállásával bizonyította, hogy az első csapatban is lehet rá számítani.

A 21 esztendős játékos most Carlo Ancelotti kezei alatt fejlődhet tovább, már az előszezon első napjától kezdve. A klubnál már tavaly eldöntötték, hogy ideje nagyobb szerepet adni az akadémián nevelkedett labdarúgóknak, Marvin pedig egyike azoknak, akik bizonyították, hogy helyük van a klub kötelékében.

Nacho és Park

A Castillában szélsőként számítottak rá, az első csapatnál azonban inkább szélsővédőként tette le a névjegyét, ezzel megmutatta, hogy képes alkalmazkodni a körülményekhez és a követelményekhez, melyeket a modern futball diktál. A fiatal játékos elég gyors és erős ahhoz, hogy megállja helyét a legmagasabb szinten is, a klubnál pedig úgy vélik, nagyobb hatást gyakorolhat a játékra, ha nem klasszikus szélsőként számítanak rá, hanem egy sorral hátrébb játszatják.

A fiatal tehetség azon játékosok közé tartozik, akiknek a klub komolyabb terveket szán azok után, hogy nemrégiben már bizonyított a legjobbak között. Marvin négy alkalommal lépett pályára az első csapatban, miközben kulcsfontosságú tagja volt a Castillának is.


Hozzászólások

Tabella