Sergio Ramos: Trófeákat akarok nyerni

A Real Madrid legendájának első nyilatkozata a PSG játékosaként.

Sergio, a PSG játékosa vagy! Milyen érzés?
Ez egy nagyon különleges nap számomra. Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a PSG-hez. Ez most egy nagy változás az életemben, egy új kihívás, de nagyon büszke vagyok arra, hogy itt lehetek. Vágyakozással teli érkeztem meg ide, keményen akarok dolgozni és trófeákat akarok nyerni, ezek a klub alapértékei is. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klub része lehetek.

Mit gondolsz a PSG-ről?
Ez egy olyan klub, amely az európai futball elitjébe tartozik, egy klub, amely keményen dolgozik a sikerért, ez egy sikertörténet. Egy fiatal, de folyamatosan növekvő klub. Nagyszerű játékosok vannak a keretben, ez most egy jó lehetőség számomra, hogy emberileg és szakmailag is fejlődhessek.

Egy karakteres, tehetséges játékos vagy, de hogyan jellemeznéd magad?
Minden idénynek ugyanolyan motiváltan állok neki, minden alkalommal nulláról kezdem, és mindig ugyanolyan elszánt vagyok, ugyanúgy nyerni akarok. Itt is ezt fogom tenni. Alázattal, kemény munkával, sok erőfeszítéssel és elszántan akarom csinálni a dolgomat. Úgy gondolom, ez ír le legjobban.

Mit adsz a keretnek?
Úgy gondolom, hogy tapasztalatot, érettséget. Keményen dolgozom, szeretem a kiegyensúlyozottságot, áldozatkész vagyok. Ezeket értem el a karrierem során, mindent meg fogok tenni, hogy annyi címet nyerjünk, amennyit csak lehet.

A PSG egy ambiciózus klub…
Egy olyan klub részei vagyunk, amely mindent meg akar nyerni. Mindenesetre a futball nem egy egzakt tudomány, mindig vannak részletek, amelyek miatt megnyersz vagy elveszítesz egy meccset… De a legjobbunkat kell nyújtanunk annak érdekében, hogy semmit ne bánjunk meg, mindent bele kell adnunk a pályán, pontosan ezek azok a dolgok, amik meghatározzák ezt a csapatot és ezt a klubot. Mindig nagy célokat kell állítanunk magunk elé. Azért vagyunk itt, hogy mindent beleadjunk és mindent megnyerjünk.

Mit üzennél a szurkolóknak?
Szeretném elmondani, hogy remélem, sikerekben gazdag idény vár ránk, abban pedig biztosak lehetnek, hogy mindent bele fogunk adni a pályán, így pedig reméljük, hogy sok trófeát ünnepelhetünk velük. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak és az elnöknek, Nasser Al-Khelaifinek a belém fektetett bizalomért.
 

Forrás: psg.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK