2021. September 22., Wednesday

Ødegaard lehet Ancelotti új Jamese

  • K. Matyi
  • June 26, 2021, 7:40 p.m.
Carlo Ancelotti mindig is James Rodríguez legnagyobb támogatója és rajongója volt, az olasz szakembernek pedig megvannak a tervei ahhoz, hogy Martin Ødegaard-ból is hasonló játékost faragjon.

James együtt dolgozott Ancelottival a Real Madridnál és a Bayern Münchennél is, a páros rendkívül jó kapcsolatot ápolt. A királyi gárda régi-új vezetőedzője a Napolinál töltött időszaka alatt is megpróbálta magához csábítani a kolumbiai középpályást, végül azonban csak az Evertonnál dolgozhattak újra együtt.

Tekintve, hogy James már nem tagja a Real Madrid keretének, Ancelotti Martin Ødegaard-ból szeretne hasonló játékost faragni. A norvég középpályás ugyancsak ballábas, egy rendkívüli tehetség, aki remekül lát a pályán és képes megteremteni a különbséget. Megvan az érzéke ahhoz, hogy bejátssza az ellenfél védelmén keletkező réseket, és a pontrúgások terén is magas szintet képvisel. A 22 esztendős játékosnak azonban sokat kell még fejlődnie.

Senkinek sincs kétsége afelől, hogy Ødegaard-ban minden megvan ahhoz, hogy tündököljön Ancelotti kezei alatt, az olasz szakember pedig nagy tisztelője a fiatal középpályásnak, aki már akkor lenyűgözte játékával, mikor a Premier League-ben találkoztak egymással, igaz, akkor még más klubok színeiben.


Hozzászólások

Tabella