Kroos: Ramos a pályafutásom eddigi legjobb kapitánya

Toni Kroos az Európa-bajnokság rajta előtt tartott sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire, melyek között akadt bőven olyan, ami a Real Madridhoz kapcsolódik.

Sergio Ramos: „Nem tudom, hogy a dolgok jelenleg hol állnak a klubbal, de ebben a pillanatban 20 nap van hátra a szerződéséből. Első osztályú csapattárs, nagyon élveztem az eddig együtt lejátszott éveket. Remélem, hogy még sok idényen keresztül egymás oldalán játszhatunk, de ennél többet nem tudok tenni. Nagyszerű csapattárs, pályafutásom eddigi legjobb kapitánya.”

Benzema: „Tudom, hogy az eddigi mellőzése a válogatottban nem sportszakmai okokból történt, hiszen egyszerűen túl jó ahhoz, hogy ne hívják be a csapatba. Nagyszerű dolog vele együtt a pályán lenni, és bár most ellenfelek leszünk, bízok a védelmünkben. Csapatként kell megállítanunk őt.”

Válogatott: „A világbajnokság után nehéz időszakon mentünk keresztül, de azóta eltelt három év. Hiszek a csapatunkban. Nagyon sok olyan játékosunk van, akik a kollektív munkát helyezik előtérbe, az én olvasatomban pedig ez az, ami egy ilyen torna esetében számít.”

Kanté: „Nagyszerű játékos, ezt láthattátok a Bajnokok Ligája elődöntőjében és döntőjében is. A csapatáért dolgozik, sosem fárad el, hatalmas területet játszik be. Nem tudom, hogy esélyes-e az Aranylabdára, és nem is igazán vagyok oda ezekért az egyéni címekért.”

Löw: „Folyamatosan kommunikálunk. Ő hozza a döntéseket, a mi dolgunk, hogy meggyőzük őt ezekről. Mindig úgy próbál dönteni, hogy egyeztet a játékosaival, hiszen egy csapat vagyunk, az elképzelésekről mindenkit meg kell győzni. Egy játékos és edző mindig képes alkalmazkodni az apró részletekhez, ő pedig mindig nyitott a az ilyesfajta javaslatokra.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK