Thibaut Courtois: Biztos vagyok benne, hogy Hazard maradni fog

Habár a MARCA tényként közölte, hogy Hazard átadólistára került, a belga támadó válogatott csapattársa, a Real Madrid hálóőreként brillírozó Thibaut Courtois szerint erről szó sincs. A nagyszerű idényt záró kapus szavait a Le Soir közölte.

„Százszázalékig biztos vagyok benne, hogy Hazard maradni fog Madridban. Nem akar távozni. Csak a madridi sajtó beszél Eden távozási szándékáról. Folytatni akarja a munkát, sérülések nélkül szeretne játszani és címeket nyerni a Real Madriddal.”

„A Real Madridnál bármelyik játékost érheti kritika bármikor. Gareth Bale-t is kritizálták, majd duplázott Kijevben és Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. Korábban Lisszabonban is betalált, épp ellenem.”

„Mindannyian tudjuk, hogy Madridban nagy a nyomás és sok a kritika a sajtó, valamint a szurkolók részéről, de Eden tudja ezt kezelni. Elég jól ismerem őt ahhoz, hogy biztosan állíthassam, tud változtatni a dolgokon.”

„Nem volt jó érzés látni őt a problémák közepette, hiszen régóta ismerem már. Korábban sokat beszélgettünk és ábrándoztunk arról, hogy milyen lenne együtt játszani a Real Madridban. Még mindig fontos játékosa akar lenni a csapatnak, címeket szeretne nyerni. Ebben az idényben rengeteget dolgozott az edzőteremben, jó állapotnak örvend.”

„Fizikálisan erősebb, mint eddig bármikor, az edzéseken nagyon jól teljesít, olyan, mint korábban a Chelsea-nél vagy a válogatottnál volt. Ha játszhat egy kicsit a horvátok ellen, valamint fontos szerepet tud vállalni az Európa-bajnokságon, akkor az sokat segítene a nemzeti csapatnak, de Edennek, valamint a következő idény Real Madridjának is.”

„Ami a bajnokságot illeti, sokkal inkább arról volt szó, hogy az Atlético bukhatja el csak a ligát, nem a mi kezünkben volt a saját sorsunk. Sokáig vezettek előttünk. Természetesen csalódottak voltunk, hiszen nem nyertünk semmit, de a labdarúgás ilyen. Az idény második fele jól sikerült, jól teljesítettünk a nagy meccseken, a kisebb csapatok ellen viszont hullajtottunk pontokat. Volt továbbá néhány furcsa és vitatható bírói döntés, ami sokba, győzelmekbe került számunkra.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK