Ancelotti: Hat és fél évvel több tapasztalatom van, mint legutóbb

Az olasz mester a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett.

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem. Fantasztikus emlékeim vannak az itt töltött időszakomról, nagyon sok sikert értünk el abban a két évben. Nagyon fontos nekem ez a lépés, mivel hazatérhettem. Nagyon izgatott vagyok, minden energiámmal azon leszek, hogy megpróbáljam a lehető legmagasabbra juttatni a Real Madridot.”

„Felelősségteljes és reményteli vagyok, a legjobbamat fogom nyújtani. Tudjuk, hogy mik a Real Madrid céljai minden egyes idényben, minden tapasztalatunkkal és energiánkkal azon leszünk, hogy elérjük ezt a célt. Boldog vagyok, hogy visszatérhettem, mert imádom ezt a klubot. Nagyon örülök, és nehéz kifejezni, hogy mit érzek. A Madrid a világ legnagyobb presztízzsel rendelkező klubja, egy klub, ahol nagyon élveztem az eltöltött két évet. Felejthetetlen emlékeim vannak.”

AncelottiForrás: realmadrid.com

„Köszönettel tartozom az Evertonnak, nagyon boldog voltam az ott töltött két és fél évem alatt. A hangulat pozitív volt, az emberek keményen dolgoztak. Most még több tapasztalattal tértem vissza, nagyon jól ismerem a Real Madridot, a keretet, több játékossal is dolgoztam a múltban. Jól fogunk teljesíteni.”

„Minden egyes nap meg kell próbálnod javulni. Pozitív tapasztalatokat szereztem Németországban, Olaszországban és Angliában is. Minden egyes tapasztalat az előnyödre válik, most hat és fél évnyi plusz tapasztalattal tértem vissza. Remélem, hogy ez jól jön majd a Real Madridnak.”

„Egy edző egyedül nem nyerhet. A győzelem az edző, játékos és klub közös munkájának az eredménye. Úgy gondolom, hogy fontos a tapasztalat, de a fiatalok is, hiszen sok energiát és szenvedélyt hoznak be a csapatba. Amikor először dolgoztam itt, négy játékos jött fel a Castillából, és a tapasztalt és fiatal játékosok ilyen kombinációja a múltban is sok sikert hozott nekünk.”

„Minden játékosomat támogatni akarom, a legjobbamat ajánlom nekik. Minden itt dolgozó nagy felelősséggel edz és játszik, hiszen ez a világ legjobb csapata. Ez egy olyan felelősség, amit mindannyiunknak el kell fogadnia.”

„Ennél a klubnál elvárás a támadó szellemű, izgalmas, minőségi és intenzív futball. Semmi nem változott.”

„Nagyon jól emlékszem a Tizedik megnyerésére, mivel az az idény remekül sikerült. Minden meccsen jól játszottunk, ahogy az Atlético elleni döntőben is. Emlékszem a Cibelesre aznap este, elképesztően élvezetes volt.”

„Tudom, hogy a szurkolók a csapat mögött állnak, szeretném ezúton is üzenni nekik, hogy nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK